Met deze jongen in gedachten zal uw 12-jarige dochter voor het eerst haar eigen lichaam verkennen

BRUSSEL – Gisteren stelde de Vlaamse jongerenzender Ketnet een nieuwe Ketnet-wrapper voor. Thomas Van Achteren, bekend als de bassist van de populaire Bandits, wordt één van de gezichten van Ketnet. Hij zal bij vele Vlaamse meisjes de eerste seksuele gevoelens veroorzaken. Ook Leentje, uw 12-jarige dochter, zal met Thomas in gedachten voor het eerst haar eigen lichaam verkennen en ontdekken.

Kersvers Ketnet-wrapper Thomas Van Achteren steelt het hartje en de onschuld van uw Leentje. Foto: ketnet.be
Kersvers Ketnet-wrapper Thomas Van Achteren steelt het hartje en de onschuld van uw Leentje. Foto: ketnet.be

Thomas werd zondag aan de Ketnetters voorgesteld tijdens een passende King Size Party. Zijn eerste solo wrap is voorzien op dinsdag 9 juni. Die avond, alleen in haar bed, zal uw oogappel Leentje voor het eerst merken dat haar lichaam langzaam begonnen is met veranderen. Nieuwe, verwarrende gevoelens zullen in haar opborrelen, die ze niet volledig kan begrijpen, maar waarvan ze beseft dat ze te maken hebben met Thomas Van Achteren. Teder en zacht zullen haar handen plekken op haar lichaam zoeken waar Leentje voorheen eigenlijk nooit acht op sloeg en in haar fantasie zullen het de handen van Thomas Van Achteren zijn die haar liefdevol betasten. Zo zal Leentje haar eerste stappen zetten op de weg naar de volwassenheid en sneller dan u zou wensen haar volle vrouwelijkheid ontdekken.

Van Achteren is geen onbekende bij Ketnet, want zijn muzikale carrière begon destijds bij Junior Eurosong. Voortaan verzorgt hij samen met zijn collega-wrappers Charlotte, Leonard, Sander, Sarah en Sien de presentatie op het jongerenkanaal van de VRT, terwijl hij het hartje en de onschuld van uw Leentje steelt. Het was nog maar deze zomer, en u herinnert het zich alsof het gisteren was, dat Leentje tijdens het familietripje naar zee vrolijk naar u toe huppelde. In haar handjes had ze een plastic emmertje en een schep. Ze giechelde het uit toen u, haar lieve en beschermende vader, haar op uw schouders tilde. Dat beeld van broos onschuldig kindergeluk bestaat nu enkel nog in uw herinneringen. Leentje betreedt nu, dankzij kersvers Ketnet-wrapper Thomas, voor het eerst de grote mensenwereld en u beseft dat zij u, nog niet meteen maar veel sneller dan u zou willen, zal verlaten. Niet met Thomas Van Achteren zelf, maar wel met iemand zoals hem, een jonge viriele manspersoon, wiens energiek wuivende kuif in schril contrast staat met uw grijze en steeds dunner groeiende haren.

Ketnet werd op 1 december 1997 opgericht. Tot en met 30 april 2012 deelde de zender een kanaal met Canvas, dat ’s avonds uitzond, maar sindsdien beschikt Ketnet over een eigen kanaal, waardoor de programmatie niet langer onderbroken wordt voor sportuitzendingen. In de volheid van de tijd zal Leentje, uw lieve Leentje, ook Ketnet vaarwel zeggen en koesteren als een warme herinnering uit haar jeugd. Als intelligente volwassen vrouw zal ze naar actualiteits- en duidingsprogramma’s op Canvas kijken, maar ze zal ook modern zijn, ten volle bewust van haar seksualiteit en genieten van vrouwenprogramma’s op Vijf, over de gewenste eigenschappen van een partner en hoe te koken voor een man opdat hij haar zou begeren. Leentje zal altijd van u, haar vader die met haar speelde en haar hielp bij het huiswerk, blijven houden, maar onstuitbaar zal de tijd haar van u wegrukken. Met haar Thomas woont ze in een verre stad. Haar geluk ligt niet langer in uw handen. Eenzaam wacht u slechts op de zoete genade van het graf.

Ketnet zendt elke dag uit, van 6 tot 20u.

5 reacties op "Met deze jongen in gedachten zal uw 12-jarige dochter voor het eerst haar eigen lichaam verkennen"

 1. Het sop en de kool · Bewerken

  Compleet hilarisch. Ik ben onstuitbaar beginnen bulderlachen, en ben daar een tijdje onverstoord mee verder gegaan tot mijn collega’s me voorstelden alsnog rustig aan het werk te gaan :-) Heerlijk stukje.

  Beantwoorden.
 2. Ik was helemaal van mijn melk toen dit uitermate verontrustend nieuws me ter ore kwam, en besloot onmiddellijk Het Gesprek aan te gaan met mijn lieve kleine meid.
  “Leentje schat, doe je even open?”
  “NIET BINNENKOMEN, PA!”
  Dit klonk al allesbehalve bemoedigend. Tot hiertoe had ze me altijd ‘papa’ genoemd.
  “Maar we moeten eens spreken, Leentje…”
  “Ok, ik kom zo, eerst even mijn handen wassen. En zeg maar Leen.”
  Vijf minuten later was ik haar volop aan het vertellen over de openbloeiende natuur en het nectar waar alle kapoentjes uit het grote dierenbos dronken van worden. Haar gegeeuw deed me denken aan die goede oude tijd van ‘eerst een sprookje en dan naar bed’. Mijn verstandige kleine meid maakte me al snel duidelijk dat ze het begrepen had, zodat ik Het Gesprek stilaan kon afronden.
  “Papa?”
  “Ja, schat…”
  “Weet je nog hoe we afgesproken hadden om wat gezonder te gaan eten?”
  “Zeker, zal ik nog wat verse groentjes meebrengen?”
  “Ok, paps, haal nu maar van die lekkere dikke komkommers, dan maak ik er wel een potje van…”
  En ik mij maar zorgen maken, terwijl mijn hartediefje alleen maar aan gezond eten denkt. Neen hoor, ik weet het wel zeker: mijn poppemie is haar onschuld nog niet kwijt!

  Beantwoorden.
  1. Ook Timmy gaat de gezonde toer op. Zijn interesse gaat vooral naar de ficus maxima, de reuzenvijg, waar hij recent zo verzot op is. Als ze maar gezond zijn, denk ik dan…
   Het is trouwens verheugend om te zien hoe hij zich de laatste tijd over zijn zusje ontfermt. Bijna elke dag maken ze samen huiswerk op haar kamertje. Om zich volledig op de zaak te kunnen focussen gaat dan steevast die deur op slot. Zo’n toewijding, daar kan je als vader toch alleen maar trots op zijn!

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter