Trump noemt Poetin ‘zeer tedere minnaar’

HELSINKI – Tijdens een gezamenlijke persconferentie met Vladimir Poetin heeft de Amerikaanse president Donald Trump de diplomatieke wereld flink door elkaar geschud. Hij brak volledig met de protocollaire traditie toen hij Poetin ‘een zeer tedere minnaar’ noemde. 

Vladimir Poetin en Donald Trump geven elkaar een formele, maar liefdevolle handdruk (Foto: Kremlin.ru)

“Van alle totalitaire leiders met wie ik al intiem ben geweest, vond Vladimir Poetin het snelst de sleutel tot mijn hart”, verzuchtte de Amerikaanse president terwijl hij een steelse blik richting zijn Russische evenknie wierp.

“Ik bedoel, ik heb echt al heel vaak en met heel diverse personen de liefde bedreven. Iedereen die ooit met mij het bed heeft gedeeld, noemt me de beste minnaar die ze ooit gehad hebben”, vervolgde de Amerikaanse president. “Maar met Vladi heb ik een soort van klik die ik zelfs met mijn huidige vrouw Melania nooit heb gehad. Hij begrijpt mijn problemen tenminste, met de pers, met de CIA, met het vrije westen in het algemeen.”

“Vladi is echt een soulmate. Niemand, zelfs Kim-Jong Un niet, heeft ooit zo schroomvol en zonder verdere bijbedoelingen met mij het bed gedeeld terwijl het door prostituees werd ondergeplast.”

7 reacties op "Trump noemt Poetin ‘zeer tedere minnaar’"

 1. Zonder vertrouwen kunnen niet de vele problemen opgelost worden die normaal gesproken altijd standaard aan de Russen werden toegekend. De Russische president heeft zijn hart geopend voor de liberale waarden van het vrije Westen. Een spagaat.

  Beantwoorden.
 2. Dat is gelijk mijne Albert, dat is ook ne zeer tedere en passionale minnaar. Vooral op een ander. Als hij met zijne moto wegscheurt denk ik, allé, die gaat weeral een bloemeke plukken. Alleen thuis is het wat een zeurkous, maar vermits hij een royaal inkomen heeft klaag ik niet.

  Beantwoorden.
 3. Erdogan, Kim Jong-un, Poetin, … Het gaat crescendo. Wie is de volgende? Theo Francken misschien?
  Haha, Theo, een graptje wheh… Ik vrees dat het hoogste binnen uw bereik uw Luxemburgse ambtsgenoot is. Een keiharde naar ’t schijnt, zoals ge ze graag hebt.

  Beantwoorden.
 4. Trump heeft ondertussen toch een correctie over zijn uitspraak de wereld ingestuurd: ‘Het ging over een dubbele negatie!
  Dus moet het twee keer min zijn: “Trump noemt Poetin ‘zeer tedere minminnaar’”. Nu is 2 keer negatief positief en omdat het plusteken niet geschreven moet worden staat er: ‘zeer tedere naar’. Tedere is nonsens in deze zin dus dat laat ge ook best weg en dan heeft Trump écht gezegd: ‘Poetin is naar’. Optioneel kunt ge nog een a schrappen, maar feit blijft dat Trump iets helemaal anders bedoeld heeft dan wat het Fake News er van wilt maken. De waarheid heeft ook zijn rechten!

  Beantwoorden.
 5. De leukste romance was die tussen Reagan en Gorbatjov. Schuchter ontmoetten ze mekaar in Zwitserland. Ik weet het nog goed want het was gisteren op de RTBF. Eerst gingen ze aan een tafel zitten. Daarna gingen ze in het bos wandelen. En daarna bij een haardvuur in de zetel zitten. Zo begon het. Gorbatsjov is 86 en geeft nog steeds lezingen over zijn tijd met Ronald.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter