Internationaal Team Tophomeopaten Ontwikkelt Nieuw Krachtig Middel Tegen Vaag Gevoel Van Onbehagen

TONGERLO/HOUTHALEN – Een internationaal team van tophomeopaten heeft een nieuw krachtig middel ontwikkeld dat bijzonder efficiënt is tegen het bestrijden van een vaag gevoel van onbehagen (VGO).  Het team, onder leiding van Dr. Grietje van Seepbelle (Academie voor Integrale Gezondheidszorg), bedacht een revolutionaire methode waarbij traditionele homeopathische principes worden versterkt met technieken uit andere alternatief-geneeskundige disciplines.

Dr. Van Seepbelle: “Het middel is ondertussen al bij vijf mensen getest.”
Dr. Van Seepbelle: “Het middel is ondertussen al bij vijf mensen getest.”

“Als we het geheel van de Westerse wetenschappelijke kennis naast ons neerleggen, en even geen rekening houden met de resultaten van tientallen dubbelblinde experimenten, dan weten we dat homeopathische middelen erg goed werken tegen VGOs,” legt Dr. van Seepbelle uit.  “Maar toen we die wetenschappelijke kennis toch kort even aanspraken, merkten we dat diezelfde homeopathische middelen eigenlijk geen statistisch relevant effect sorteren op de gezondheidstoestand van de patiënt.  We beseften dat we de hulp nodig hadden van onze collega’s uit andere alternatieve geneeskundes.  De beoefenaars van technieken zoals de astrale handoplegging, de segmentele acupunctuur en de transnasale aromatherapie, hebben allemaal hun eigen principes gebruikt om ons homeopathische basismiddel te versterken.”

Interdisciplinair

Dr. van Seepbelle legt uit hoe haar team te werk ging:  “Homeopathie gaat uit van de zogenaamde potentiëring.  Daarbij wordt de stof die de kwaal oorspronkelijk veroorzaakt vele malen met water verdund en de vloeistof die zo ontstaat, is het ideale middel tegen die specifieke kwaal.”  Haar team onderzocht vervolgens welke de meest voorkomende veroorzakers van VGOs zijn en heeft die vervolgens tot een zeer krachtig middel gepotentiëerd.  “CD’s van Milow, programmafolders van de N-VA, de films van David Lynch, Wallonië, krantenknipsels over de financiële crisis en een radio-opname van Annemie Peeters.  Daar hebben we stukjes van vermalen en vele duizenden malen verdund.  Vervolgens heeft een helderziende er tien minuten zijn hand boven gehouden en een Haïtiaanse voodoo-priesteres heeft er drie keer naakt omheen gedanst.”

Het middel is ondertussen al bij vijf mensen getest, waarvan er vier aangaven zich achteraf inderdaad iets minder onbehaaglijk te voelen.  “Een effectiviteit van 80 procent.  Meer bewijs hoef ik niet te hebben,” aldus nog Dr. van Seepbelle.

Eén reactie op "Internationaal Team Tophomeopaten Ontwikkelt Nieuw Krachtig Middel Tegen Vaag Gevoel Van Onbehagen"

  1. Hoe durven jullie de werking van homopatie promoten?
    Mijn vriend Leonard heeft er nog voor gewaarschuwd. Homopatiërs moeten zich van voortplanting onthouden. Homopathen hebben jarenlang binnen de kerk vruchteloze pogingen tot voortplanting gedaan. Er zijn daar NUL welgeteld NUL schattige paterkes of wolkige nonnetjes – laat staan een tandenloos pausje – van gekomen.
    Neen het is gewoon serenpiridisch bewezen. Homopatie is gelul van de bovenste pot.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter