Astro-Consult voorspelt verdere verloop assisenproces-De Gelder

GENT – Het verdere verloop van het assisenproces tegen Kim De Gelder, de jongeman die vier jaar geleden een bejaarde vrouw, een kinderverzorgster en twee baby’s doodstak, is nu al uitgelekt. Kim De Gelder wordt binnenkort toerekeningsvatbaar verklaard en veroordeeld tot levenslange opsluiting. Dat meldt het waarzeggersbureau Astro-Consult.

De sterren zeggen Madame Solange dat het er niet goed uitziet voor Kim De Gelder.
De sterren zeggen Madame Solange dat het er niet goed uitziet voor Kim De Gelder.

Volgens Madame Solange, waarzegster bij Astro-Consult, staat het verdere verloop van het proces-De Gelder in de sterren geschreven. “Er beweegt heel wat in het sterrenbeeld Scorpio… Het ziet er niet goed uit voor voor meneer De Gelder”’, voorspelt de paragnoste.

Vandaag en morgen stellen de psychiaters van de burgerlijke partijen en de verdediging hun bevindingen voor aan het hof en de jury, maar Madame Solange kan dankzij haar Tarotkaarten nu al exact voorspellen wat die zullen zeggen. “De kaarten vertellen me dat de psychiaters van de burgerlijke partijen zullen claimen dat de beklaagde volledig toerekeningsvatbaar was ten tijde van de feiten. Voor de verdediging heb ik de kaart ‘De Dwaas’ getrokken. Dat betekent, zo interpreteer ik het toch, dat die voor ontoerekeningsvatbaarheid zal pleiten. Ik voorspel ook dat de nabestaanden van de slachtoffers daarover in de media uitvoerig zullen mogen speculeren. Vaak zullen zij tot de conclusie komen dat meneer De Gelder zijn ontoerekeningsvatbaarheid veinst. Intussen zal de entourage van De Gelder volhouden dat hij ziek is, en ook daarover zullen de media uitvoerig berichten.”

Ook wat betreft de schuldvraag durft Madame Solange zich al aan uitspraken wagen. “In de ingewanden van enkele konijnen heb ik gelezen dat de volksjury Kim De Gelder volledig toerekeningsvatbaar zal verklaren. Dat impliceert dat hij niet geïnterneerd zal worden, maar zoals iedere normale beklaagde gewoon veroordeeld zal worden.”

Levenslang

Aangezien De Gelder de feiten bekend heeft, hoef je geen astroloog te zijn om te voorspellen dat de jury hem schuldig zal bevinden. Maar over de strafmaat tast iedereen nog in het duister. Behalve Madame Solange, die met grote zekerheid durft te stellen dat die zo hoog mogelijk zal zijn. “De doodstraf, vertellen mij de sterren, of op zijn minst levenslang met terbeschikkingstelling van de regering. Het getuigenis van de verdediging of van de familie van meneer De Gelder doen daar niets aan af. Alles stond reeds lang op voorhand vast. Het is dus niet echt nodig om het proces nog te volgen in de media. We hadden ons in principe zelfs de moeite van een proces kunnen besparen”, besluit Madame Solange.

Laat een reactie achter