Nainggolan blesseert zich om WK-selectie te halen

Radja Nainggolan heeft er veel voor over om mee naar Rusland te gaan.

BRUSSEL – In een ultieme poging om de WK-selectie alsnog te halen, heeft Radja Nainggolan zichzelf vanochtend een blessure toegebracht.

“Met de selectie van Vincent Kompany lijkt de bondscoach voluit in te zetten op spelers die niet helemaal fit zijn. En aangezien ik helemaal fit ben, heb ik mijn been dan maar gebroken”, bekent Nainggolan. “Ik ben  op mijn portefeuille gaan staan en ben met ware doodsverachting helemaal naar beneden gesprongen.”

Op de röntgenfoto’s is duidelijk te zien dat het scheenbeen van de middenvelder helemaal verbrijzeld is. Eerstdaags voetbal spelen zit er volgens zijn medische staf dan ook niet in. “Er wacht me een lange revalidatieperiode, allicht tot na het WK. Als Martinez me nu niet meeneemt, dan weet ik het ook niet meer”, aldus de Ninja.

De bondscoach reageert verbolgen op Nainggolan’s demarche. “Radja heeft geen been om op te staan! Doodjammer dat hij tot mijn persconferentie heeft gewacht om me dat heuglijke nieuws te melden.”

 

3 reacties op "Nainggolan blesseert zich om WK-selectie te halen"

  1. Georges Grootjans · Bewerken

    De voetbalbond heeft een filmpje gemaakt waarin Maya de Bij voor Nainggolan supportert. Hans Bourlon is wild enthousiast: ‘Iedereen weet dat Nainggolan een kettingroker is én een groot voetballer. Dat is precies de boodschap die we kinderen willen meegeven: een sigaretje meer of minder maakt het verschil niet, zolang je ook maar voldoende Samsonworst eet.’

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter