Vlaams Belang op zoek naar nieuwe hatespeechschrijver voor Tom Van Grieken

BRUSSEL – Opmerkelijke vacature op de website van Vlaams Belang. Daar zoeken ze een nieuwe hatespeechschrijver voor hun voorzitter Tom Van Grieken, nadat enkele niet mis te verstane uitspraken in De Tijd hem op forse kritiek kwamen te staan.

De nieuwe hatespeechschrijver wacht een moeilijke taak. Hij of zij (maar allicht hij) moet de xenofobe achterban voldoende kunnen opstoken tegen anderen en andersdenkenden, maar dat tegelijkertijd subtiel genoeg doen om regeringsdeelname in 2024 niet in het gedrang te brengen.

Hatespeech is strafbaar maar wordt in de praktijk nauwelijks vervolgd. De nieuwe hatespeechschrijver zal daarom net binnen de lijntjes van het legale moeten kleuren. Of in de woorden van Van Grieken: “Het is geen geheim dat de basisideologie van onze partij racisme is, en dat wij streven naar een dominant blank Europa. En dat is net het probleem. Dat moet geheim blijven. Anders moeten we straks weer een andere naam verzinnen.

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is op zoek naar een hatespeechschrijver die hem niet door de mand laat vallen als een platte racist. (Foto: Belzie, CC BY-SA 4.0)

Ziehier de integrale vacature:

Vlaams Belang is op zoek naar

  • Een creatieve, raszuivere geest
  • iemand met een flexibele, raszuivere werkattitude
  • Een m/v (geen x) met aandacht voor details en raszuiverheid
  • iemand die zich vlot kan uitdrukken in de enige landstaal
  • iemand die vertrouwd is met de termen ‘wit’ en ‘blank’ maar de voorkeur geeft aan ‘blank’
  • iemand die de voorkeur geeft aan blank

Vlaams Belang biedt u

  • een competitief salaris in een op termijn raszuiver Vlaanderen
  • een bedrijfswagen (diesel/benzine) en een brede waaier aan extralegaliteit, in een op termijn raszuiver Vlaanderen
  • een boeiend takenpakket in een inspirerende, raszuivere omgeving

Kennis van Microsoft Word, Excel, de juiste social media (Telegram, Discord, Parler) en sociaal Darwinisme zijn een pluspunt. Als hatespeechschrijver kent u bovendien uw klassiekers, zoals Mein Kampf, De protocollen van de wijzen van Sion, en de eerste albums van Jommeke.

Stuur je motivatiebrief, cv en raszuiverheidsattest naar onze hr-afdeling arbeidmaaktvrij@vlaamsbelang.be (geen attest van goed gedrag en zeden nodig).

Laat een reactie achter