Media Grote Dierenbos nemen Ketnetwrapper Melvin in bescherming

GROTE DIERENBOS – In het tijdschrift Dag Allemaal beweert Debby Gommeren (24) dat haar verkrachting door Ketnetwrapper Melvin Klooster (29) zeker “geen fabeltje” is.  In het Grote Dierenbos, waar de Ketnet-presentator een graag geziene figuur is, lijken de media de kant van Klooster te kiezen.  De dieren die het schandaal rond Klooster willen volgen, moeten hun informatie elders halen, want de belangrijkste krant van de regio rept over de hele zaak met geen woord.  (LM)

Eén reactie op "Media Grote Dierenbos nemen Ketnetwrapper Melvin in bescherming"

  1. In het praatcafé bij Bor De Wolf worden nochtans vele roddels over meneer Klooster verspreid.
    Bor heeft besloten om iedereen die nog roddelt over meneer Klooster geen grenadine noch beukennootjes meer te serveren.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter