Erotiekwinkel Poopy-Doo uit Wilsele wordt Hofleverancier

LEUVEN – “Het ondeugende speelhoekje voor hem en haar” staat er voorlopig nog in gestileerde letters onder het logo van seksshop Poopy-doo uit Wilsele.  Dat verandert binnenkort in “voor Zijne en Hare Majesteit.”  De succesvolle sekswinkel werd vorige week lid van een zeer exclusief clubje: de Vereniging van Gebrevetteerde Hofleveranciers.

Poopy-Doo uit Wilsele levert al twintig jaar hard en discreet werk.
Poopy-Doo uit Wilsele levert al twintig jaar hard en discreet werk.

“Dit is natuurlijke mooie reclame voor Poopy-doo,” vertelt uitbater Donny Schoonaerts.  “Maar vooral is het een mooie erkenning voor het harde werk dat ons personeel nu al 20 jaar lang levert.”

Elke Belgische onderneming kan een aanvraag indienen om hofleverancier te worden, maar het is de koning die uiteindelijk, op advies van de Intendant van de Civiele Lijst, beslist.  Eén van de criteria is dat de kandidaat al minstens vijf jaar leveringen of opdrachten voor de civiele lijst uitvoert.

Discretie

Hofleveranciers zijn verplicht de grootste discretie ten aanzien van het Hof en de koninklijke familie in acht te nemen.  De vraag of koningin Paola de Purple Tarzan, danwel de Queeny Love Black Strap-on verkiest, wordt door Schoonaerts dan ook beleefd weggelachen.  “Laat ik het erop houden dat wij heel wat staatshoofden en hoogwaardigheidsbekleders tot onze klanten mogen rekenen.  Dat komt omdat wij hoogwaardig materiaal op maat kunnen leveren.  Leer en latex zijn misschien goed genoeg voor mensen zoals u en ik, maar voor kinky royals volstaan alleen onze hermelijnen tangaslipjes en 24-karaats tepelklemmen.  Dat is nu eenmaal klasse, ziet u.”

2 reacties op "Erotiekwinkel Poopy-Doo uit Wilsele wordt Hofleverancier"

Laat een reactie achter