Politie zet loktieners in tegen pedofielen

BRUSSEL – In navolging van het succes dat de Nationale Loterij boekte door minderjarige ‘mystery shoppers’ op pad te sturen om krasbiljetten te kopen, zet de federale politie nu loktieners in om pedofielen te klissen. Met nog twee weken van zomervakantie te gaan, hoopt de politie zo alsnog een vijftigtal pedofielen op te sporen.

Loktiener Shania Vanderstukken is er helemaal klaar voor
Loktiener Shania Vanderstukken is er helemaal klaar voor

“Omwille van de kwakkelzomer zijn er veel jobstudenten in de horeca werkloos gebleven”, legt hoofdcommissaris Piet Knuppelaers uit. “Daardoor was het relatief eenvoudig om loktieners te vinden, die voor ons op zoek wilden naar kandidaat-pedofielen.” Zo ziet bijvoorbeeld Shania Vanderstukken (14) de job van loktiener helemaal zitten: “We krijgen een fikse risicopremie want de kans bestaat natuurlijk dat we in handen vallen van een ziekelijk geile psychopaat. Bovendien worden we op commissie betaald. Hoe meer mannen we kunnen overtuigen om aan ons minderjarige lichaam te komen, hoe meer kaftpapier van Ian Thomas ik kan kopen in september.”

“Uiteraard hadden we liever een alternatieve methode toegepast.” geeft commissaris Knuppelaers nog wat duiding bij de omstreden aanpak. “In ons eigen personeelsbestand was het echter onmogelijk om geschikt lokaas voor pedofielen te vinden. De meeste politievrouwen zijn namelijk lesbische manwijven en die liggen niet zo goed in de markt bij ons doelpubliek. De loktieners krijgen uiteraard wel een professionele omkadering en alle nodige middelen die de moderne kinderlokkerlokkerij vereist. Kleurrijke en gigantische lolly’s, netkousen, overmaats grote brilmonturen, noem maar op.”

Hypocriet

De meeste pedofielen hebben het zo niet op de maatregel begrepen. “Hypocriet en verwerpelijk”, zo klinkt het bij monde van enkele anonieme kinderverkrachters. “Door ons loktieners voor te schotelen die er quasi meerderjarig uitzien, wordt het wel heel moeilijk voor ons om nog oprechte liefde van strafbaarheid te onderscheiden. Wij zijn weer de enigen die met alle verantwoordelijkheid worden opgezadeld in dit verhaal. Het probleem komt wel van twee kanten: als alle jonge koppels eens zouden stoppen met kinderen maken, dan is het probleem van pedofilie binnen de vijftien jaar toch ook van de baan!”

Laat een reactie achter