Katholieken vieren aftreden Benedictus XVI met massale orgie

VATICAANSTAD – Paus Benedictus XVI heeft donderdagmiddag het Vaticaan verlaten.  Rond vijf uur vertrok hij per helikopter naar zijn zomerresidentie Castel Gandolfo.  Zodra het toestel achter de horizon verdwenen was begonnen de op het Sint-Pietersplein verzamelde gelovigen een massale orgie.  “Nu we zonder paus zitten, moeten we ervan profiteren,” weet een van de aanwezigen.  “Zonden tellen nu even niet.”

Duizenden katholieken namen deel aan de groepsseks.
Duizenden katholieken namen deel aan de groepsseks.

“Oké jongens, hij is weg!” riep kardinaal Tarcisio Bertone rond 17u15.  “Laatste zonder kleren is een stom kieken!”  Daarop wierpen de talrijk aanwezige gelovigen hun kleren af en begonnen ze elkaar vriendschappelijk te penetreren.  “Niet vergeten een condoom aan te doen, hé,” herinnerde Bertone de massa nog alvorens zelf aan de feestelijkheden deel te nemen.  “En de vrouwtjes ook eens vanboven laten!”

“Het vrijwillig aftreden van een paus is vrij uniek en de spelregels van de Kerk zijn op dit punt redelijk vaag,” legt Aartsbisschop Giovanni Becciu uit aan onze reporter, terwijl hij zich door zijn schoonmaakster laat bevredigen.  “Maar we zijn er redelijk zeker van dat, tot het moment dat we een nieuwe paus verkozen hebben, alle zonden die we eventueel zouden begaan niet in rekening zullen worden gebracht.  Ik… aah aah oooh ja!  Ooohhhh ja!! JAAA!!!! zou dat gedetailleerder kunnen uitleggen, maar dan staan we hier morgen nog.  En ik zie daar twee heel aantrekkelijke nonnetjes zitten, dus als u me even wil excuseren…”

Het begin van het pauselijk conclaaf, dat een nieuwe kerkvorst moet verkiezen, wordt in de eerste helft van maart verwacht.  Het Vaticaan hoopt tegen dan nog een Gay Parade en een abortusdag te kunnen organiseren.

Eén reactie op "Katholieken vieren aftreden Benedictus XVI met massale orgie"

Laat een reactie achter