De 5 hotspots van Joy Anna Thielemans voor een hete nazomer

Gewoon Joy! (Foto: flickr, CC BY 2.0)
Gewoon Joy!
(Foto: flickr, CC BY 2.0)

Oostende – Joy Anna Thielemans is de zonnigste verschijning in het Vlaamse medialandschap en ze voelt zich zalig bij stralend weer. Met een fonkelende, ondeugende blik deelt ze daarom exclusief met de Raaskalderij haar favoriete hotspots voor een hete nazomer.

Haar ogen

Met haar staalblauwe ogen blijft Joy Anna zelfs op de warmste dagen cool. Ze weerspiegelen de azuurblauwe lucht en als sirenes nodigen ze je uit om erin te verdrinken. Zelf kan ze ermee genieten van mode, design, kunst, … en van knappe kerels natuurlijk!

Haar hals

Voor de Antwerpse it-girl is haar hals een favoriete hotspot op de allerheetste nazomerdagen. Zwoele zoute zweetparels glijden dan gracieus langs de slanke lijn van haar hals. Volg je ze naar beneden, dan krijg je het zelf meteen ook een beetje warmer.

Haar mond

Joy Anna houdt vooral ’s ochtends veel van haar mond. Smakkend likt ze croissantkruimels van haar lippen, en tussen het spleetje in haar tanden blijft de zweem van een Dolce Cinnamon Vanilla Frappuccino net dat ietsje langer hangen. En wie weet is een heerlijk ontbijt niet eens de belangrijkste reden waarom haar mond een van Joy’s favoriete plekjes is bij heet weer… Njam!

Haar linker tepel

Hier kan de Thuis-ster uren van genieten! Het is er altijd gezellig vertoeven en op wulpsere dagen heb je er soms zicht op zee! Het frisse pastelroze gecombineerd met de chrome afwerking van haar tepelpiercing geven het geheel een jeugdig, stoer en vintage appeal.

Haar miejolleke

Dat Joy Anna meer is dan een bakvis bewijst ze met haar allerfavorietste hotspot: haar miejolleke. Haar schaamlippen zijn als de lekkerste sashimi van blauwvintonijn waartussen een gemberfrisse oesterparel ligt, wat het geheel pikant maakt als wasabi. Dries van Noten ontwierp eigenhandig haar clitorishoed, want ook daar moet je stijlvol zijn. Gewoon joy!

 

5 reacties op "De 5 hotspots van Joy Anna Thielemans voor een hete nazomer"

 1. Zelf heb ik ook problemen met de WiFi, maar dit verhaal kan ik niet helemaal volgen.
  Zorgt die clitorishoed voor een betere ontvangst in vochtige ruimten? Kan je met een tepelpiercing je antennebereik vergroten? Allemaal totaal onduidelijk.

  Beantwoorden.
  1. Ik ken Joy alleen van de stick. Mijn eigen stick, wel te verstaan.
   Miejol is -denk ik- zo een goedkoop merk uit het oude Oostblok. Ik meen me uit mijn jeugdjaren te herinneren dat als vader zei “Ons miejol loopt weer warm”, grootvader steevast antwoordde “Genoeg vocht inkippen of dat loopt vast”.

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter