Stoute Miley Cyrus krijgt niks van Sinterklaas

*SHOWBIZZ* – Sinterklaas doet dezer dagen weer zijn ronde over de daken. Naar jaarlijkse gewoonte trekt de heilige kindervriend rond om speelgoed en snoep uit te delen aan de brave kindjes die dat verdiend hebben. Dit keer lijkt er echter één jeugdige bengel uit de boot te gaan vallen. ‘Miley Cyrus is dit jaar een heel, héél erg stout meisje geweest’, fluistert Sinterklaas zachtjes.

Het is een vertrouwd en hartverwarmend tafereel dat we steeds te zien krijgen rond deze tijd van het jaar : Sinterklaas is veilig aangekomen vanuit Spanje, en betreedt het spreekgestoelte om de kinderen toe te spreken. Als een rockster wordt de Sint luidruchtig onthaald door een menigte van honderden uitzinnige kinderen, juichend en luidop dromend van avontuurlijk speelgoed en zoete lekkernijen.

Miley Cyrus is dit jaar niet braaf geweest
Miley Cyrus is dit jaar niet braaf geweest

‘Beste kinderen’, begint de Goedheiligman. Ontelbare kinderharten zwijgen in nerveuze anticipatie wanneer de Sint omstandig de keel schraapt, en begint voor te lezen uit zijn Heilig Boek van het afgelopen jaar. ‘Jonge vriendjes en vriendinnetjes, ik heb overwegend goed nieuws’, kondigt Sinterklaas aan. ‘Er zijn dit jaar géén stoute kinderen geweest!’ Een golf van opluchting ruist door het jeugdige publiek. ‘Behalve dan Miley Cyrus’, vervolledigt Sinterklaas. ‘Jongens toch, azo een hoer zeg.’

‘Heten truffel’

Op dit punt buigt Zwarte Juridische Piet zich over zijn broodheer, om hem enige raad in het oor te fluisteren. ‘Ja, juist, het is waar’, zucht de Sint daarop. ‘Mijn arme geheugen laat me weer in de steek; ik ben zo’n oude man geworden ondertussen. Wat ik wil zeggen, lieve kinderen, is dat jullie allemaal heel braaf zijn geweest dit jaar. En brave kinderen als jullie verdienen het mooiste speelgoed en de lekkerste snoepjes, en ik zal dan ook alles in het werk stellen om iedereen die zijn schoentje heeft gezet met cadeautjes te overladen. Maar Miley Cyrus krijgt niks, want Miley Cyrus is een héél erg stout meisje geweest. Ze mag zij godverdomme Sinterklaas ook gerust eens komen twerken miljaardedzju zeg, heten truffel.’

Het is op dit ogenblik dat de verwarring bij het jonge publiek begint toe te nemen. Kwinten (6) is het met Sinterklaas eens. ‘Ik heb het hele jaar lang mijn best gedaan om braaf te zijn’, laat de kleine man weten. ‘Ik heb altijd goed meegedaan met de afwas en zo, en ik heb altijd mijn kamer opgeruimd’, laat de kleine man weten. ‘Maar Maailie Saires is niet braaf geweest. Ik heb die eens zo heel raar zien doen op Youptoube met die hamer likken en al en ik kwam toen binnen in de kamer bij papa en papa had toen een handdoek vast en was een beetje raar. ‘Het is een stoute!’, concludeert Kwinten.

 

Eén reactie op "Stoute Miley Cyrus krijgt niks van Sinterklaas"

Laat een reactie achter