Deze drie glyfosaatcocktails moét je deze zomer gedronken hebben op een feestje!*

Foto: Jeepers Media, Flickr
Foto: Jeepers Media, Flickr

Hoera, de zomer staat voor de deur! Tijd om die shakers, maatbekers en ijsblokjes van onder het stof te halen, want het cocktailseizoen is alweer aangebroken. Gelukkig heeft de Wereld Gezondheidsorganisatie net op tijd het licht op groen gezet voor glyfosaat om je mengsels net dat tikkeltje extra te geven. Dat wordt scoren op feestjes! De volgende cocktails op basis van Roundup moét je deze zomer gedronken hebben!

1. Gin-Plutonic
Deze verfrissende cocktail met verrijkt plutonium is ideaal om stoom af te blazen op een zomers terras. En ’s nachts geeft ie nog licht ook! Neem 2 cl Gin en 2 cl Roundup. Schud met wat ijsblokjes in de cocktailshaker. Voeg een flesje Tonic toe. Rasp er wat verrijkt Plutonium over. Geen Plutonium meer liggen? Uranium of Polonium zijn even goed. Cheers!

 

2. Risky Cola

Deze zware jongen drink je op eigen risico! Vul een badkuip met Roundup. Gooi er een limoenboom in en wacht één week. De Roundup desintegreert de limoenboom, zodat alle smaken zich mooi over het bad verspreiden. Giet ongeveer 15 cl van dit mengsel bij een glas cola, werk af met ijs, en ervaar het aangenaam branderige gevoel in je slokdarm dat alleen een goed glas Risky Cola je kan bezorgen. Santé!

 

3. Echte Mazout

Niet alleen ideaal als dorstlesser, maar tevens uitermate geschikt als brandstof voor je tractor of verticuteermachine. Win-win! Neem een bidon rode diesel (25 l). Giet 5 l weg (tip: zet opzij om je barbecue aan te steken!) en voeg 1 l Roundup en 4 l pils toe. Nu heb je 25 l Echte Mazout gemaakt. Ideaal om samen met een hele bende maten leeg te drinken terwijl je naar het EK kijkt. Schol!

 

 

*Dit artikel kwam tot stand dankzij de steun van Monsanto.

9 reacties op "Deze drie glyfosaatcocktails moét je deze zomer gedronken hebben op een feestje!*"

 1. En als je BBQ, na het nuttigen van de vermelde cocktails, toch nét iets te luidruchtig wordt om de goede vrede met de buren te bewaren, dan ga je gewoon eens rond met de fles cyaancava!

  Beantwoorden.
 2. Een echte aanrader voor de zomerse tuinfeestjes van het NVA (die hebben sowieso al geen problemen met Monsanto, geloof ik) of Vlaams Blok. Ik hoor onze Franstalige landgenoten en alle sossen (wier schuld ook dat wel zal zijn) nu al verzaligd zuchten: ‘Bon débarras’, ‘allez, à la vôtre’!

  Beantwoorden.
 3. Laat je glaasje bier gewoon even buiten op tafel staan in de zon, en de aanwezige straling en CO2 in de lucht doen automatisch en kosteloos de samenstelling veranderen in een heel ander soort drank. Roeren hoeft niet.

  Beantwoorden.
 4. Die Risky Cola is een goeie hoor. Heb die uitgeprobeerd en na het nuttigen van die 15cl en het nemen van haar uitgebreid bad in de ‘overschot’ blijft er van moeder de vrouw enkel nog een donkerbruin haarplukje over. De oorsprong daarvan is niet te achterhalen maar van haar hoofd komt het niet want die haarbos was groen geverfd om het eerste grijs te camoufleren. Santé madam!

  Beantwoorden.
 5. In de bovengenoemde bescheiden opsomming vergat men nog:

  De Margatita, de ingrediënten vallen te raden…
  De Motito (zie boven, maar rum in de plaats van tequila)
  De Tampari-orange (de gewone ingrediënten, en dan gewoon wat tamperen)
  De Todka-Martini – met een ’totje’, not shaked, liefst.
  De Caipiranha, eerder ‘deadly’, en met vissmaak, maar valt mee

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter