Ook Hot Marijke betrapt op prijsafspraken

KNOKKE – Hoerenlopers hebben hun prostitueebezoekjes jarenlang te veel betaald. Tot die conclusie kwam de Raad voor Mededinging in een onderzoek naar prijsafspraken tussen verschillende dames van lichte zeden. Ook Vlaanderens bekendste hoer Hot Marijke zou hebben deelgenomen aan het consumentenbedrog.  

Hoerenlopers betaalden de afgelopen jaren systematisch te veel voor een flink pak geile ransel
Hoerenlopers betaalden de afgelopen jaren systematisch te veel voor een flink pak geile ransel

Dirk Stierens, regelmatige klant bij Hot Marijke, is een van de vele gedupeerden die zich koud gepakt voelen. “Jarenlang stond Marijke garant voor 1 uur supergeile seks voor honderd euro”, aldus de gedupeerde bezoeker. “En dan, sinds januari en zonder enige aanwijsbare reden, rekent ze me plots honderdtwintig euro aan. ‘Crisis’, zei ze. Natuurlijk trap je daar in. Ze pakt je op een zwak moment, he. Als je hoogdringend je kwakje wilt deponeren, is die kleine meerkost het laatste van je zorgen.”

“Als je betaald van bil wil gaan, moet je in België veel dieper in de buidel tasten dan in de buurlanden”, weet ook Guus Thing van de Vlaamse hoerenlopersbond. “Voor één coïtus ben je hier al gauw honderd euro kwijt, terwijl ik in pakweg Roemenië voor twintig euro al ferm aan mijn trekken gekomen ben. Om van Thailand nog te zwijgen! Als hoerenloper word je sowieso ergens bedrogen omdat die vrouwen maar spelen dat ze je graag hebben en van je genieten terwijl je zwaar aan het hengsten bent. Het stelt me echter mateloos teleur dat die geldverslaafde hoeren ons ook nog eens door hun prijsafspraken proberen te beduvelen.”

Spaanse das

De Raad voor Mededinging nam de zaak serieus en afgelopen maandag werd een jarenlang onderzoek afgerond. “Tussen 2007 en 2011 zijn onze controleurs wekelijks op bezoek geweest bij Hot Marijke en andere prostituees in binnen- en buitenland”, knipoogt voorzitter Stefaan Raes. “In de loop van die intensieve jaren stelden ze vast dat de prijzen voor bepaalde diensten als pijpen, rimmen of de Spaanse das bij alle Vlaamse hoeren exact dezelfde waren. Daar moest dus iets achter zitten, maar het was wachten op tastbaar bewijs. Erg lang wachten.” (Er loopt momenteel een onderzoek naar een controleur die bewijs zou hebben achtergehouden om nog langer controles te kunnen uitoefenen, nvdr.)

Als de Raad voor Mededinging het bij het rechte eind heeft, kunnen de betrapte prostituees een boete krijgen die tot tien procent van hun jaaromzet bedraagt.

 

5 reacties op "Ook Hot Marijke betrapt op prijsafspraken"

    1. Véél, te oordelen aan de vuilbekkerij van de meeste mandatarissen. Gevolg van de anilingus (die thuis wat minder geapprecieerd wordt)? Ik ga er zelf alvast geen mandaatje voor laten liggen.

      Beantwoorden.

Laat een reactie achter