PTWC registreert bommetje Maggie De Block

EWA BEACH/IQUIQUE – Het Pacific Tsunami Warning Centre (PTWC) heeft een animatie gemaakt van het bommetje dat staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) op 1 april in de Stille Zuidzee heeft gedaan. De politica genoot van een strandvakantie in Chili en sprong kop in kas en met opgetrokken benen van een drie meter hoge klif in de Oceaan nabij Iquique. Het bommetje had een kracht van 8,2 op de schaal van Richter en was merkbaar tot in Nieuw-Zeeland en Hawaï, duizenden kilometers verder.

2 reacties op "PTWC registreert bommetje Maggie De Block"

  1. Het interferentiepatroon van de golven toont dat de benen duidelijk gespreid waren bij het raken van het wateroppervlak. Hierdoor werd Maggie gediskwalificeerd van verdere deelname aan het CICD (Chili International Competition Diving). Stephen Hawking van zijn kant herbevestigde onmiddellijk het bestaan van zwarte gaten. En het massale aanspoelen van hele kolonies bruine potvissen op de Falklands door plotse verhoging van zuurtegraad van het zeewater doet vermoeden dat het misschien toch nog eens tijd was voor een uitstrijkje.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter