Man (54) stemt op CD&V; gaat naar huis

Browaeys verliet na korte tijd het stemlokaal (Foto: Ziko Van Dijk)
Browaeys verliet na korte tijd het stemlokaal
(Foto: Ziko Van Dijk)

De 54-jarige Lodewijk Browaeys uit Leuven heeft vandaag zijn stem uitgebracht. Na korte tijd verliet hij het stemlokaal, om van daar te voet terug te keren naar zijn woning. ‘Veel volk buiten’, stelt Browaeys.

“Ik heb redelijk goed geslapen vannacht”, blikt Browaeys terug. “Rond half negen ben ik wakker geworden, waarop ik ben opgestaan. Een gebakken eitje en een boterkoek hebben zoals elke zondag goed gesmaakt.”

Openbare ruimte

Enige momenten later bevond de vijftiger zich volop in de openbare ruimte, waar nog tal van andere mensen aanwezig waren. Heen en weer werd er gewandeld en gepraat. Lodewijk Browaeys wist in het tumult af en toe enkele buurtbewoners te herkennen, wat nu en dan resulteerde in een korte conversatie. “We hebben wat gebabbeld, over het weer, en al”, bevestigt de Leuvenaar hierover.

Werkendag

Nadien is Lodewijk Browaeys, zonder noemenswaardige voorvallen te beleven, teruggekeerd naar huis, waar hij op dit moment plannen maakt om eventueel nog even te verpozen in de tuin en daarna een bad te nemen, zonder de televisie aan te zetten. “Dat interesseert mij allemaal niet”, concludeert Browaeys. “Morgen is’t weer werkendag!”

5 reacties op "Man (54) stemt op CD&V; gaat naar huis"

 1. Zo zie je maar, zelfs op een zondagochtend nog voor het middaguur zijn grote avonturen niet uitgesloten – je moet er wel voor naar buiten gaan natuurlijk. Chapeau Lodewijk!

  Beantwoorden.
  1. Dit gerucht ging inderdaad de ronde, maar volgens Reuters en Belga zijn dit slechts speculaties. Wat wel waar is, is dat Lodewijk morgen effectief moet gaan werken.

   Beantwoorden.
 2. Gelieve dergelijke artikels niet meer te publiceren. De spanning die deze bijdrage bij mij heeft losgemaakt, heeft me 3 nachten wakker gehouden. Ik ken dhr Browaeys persoonlijk en heb samen met hem in de fanfare gespeeld. Ook daar was hij met zijn sensationele verhalen een echte boeman. Onze muzikale vereniging viel spijtig genoeg uiteen, toen bleek dat dhr Browaeys 1 keer in de maand ook zijn krant las bij het zondaagse ontbijt.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter