VRT Nieuws bedankt De Raaskalderij

BRUSSEL – De Raaskalderij groeide in korte tijd uit tot een van de belangrijkste bronnen van VRT Nieuws. De objectieve en betrouwbare berichtgeving overtreft die van traditionele partners EBU, Reuters en AP vele malen. Daarom heeft de Nieuwsdienst de journalisten van De Raaskalderij, die geheel belangeloos en uit idealisme in de waan van de dag blijven wroeten, even in de bloemetjes gezet op YouTube.

Eén reactie op "VRT Nieuws bedankt De Raaskalderij"

  1. ja lap tis van dat
    die rooi rakkers van den brt hebben die mannen van dees gazet nu ook bij hun pietjen door ne keer vriendelijk bedankt te zeggen in den kaameraa schaamd uu geeft ze liever ne schup onder hun k(leurpot)loten of moetek da self kommen doen

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter