Electric Kettle Challenge verovert het internet

NEDER-OVER-HEEMBEEK – In navolging van de zogenaamde Ice Bucket Challenge, waarbij bekende en minder bekende mensen worden uitgedaagd om een emmer ijswater over het hoofd te gieten of 75 euro aan een ALS-vereniging te storten, verovert alweer een nieuwe hype het internet. Bij de Electric Kettle Challenge moeten genomineerden een pot kokend water over zich uitstorten of 75 euro aan een brandwondenvereniging storten.

Onze hoofdredacteur geeft het goede voorbeeld en laat vanuit het brandwondencentrum in Neder-Over-Heembeek weten dat hij vol spanning op de tegenprestatie van Steven Defour, Lesley-Ann Poppe en Filip Dewinter wacht.

6 reacties op "Electric Kettle Challenge verovert het internet"

 1. OCMW Neder-over-Heembeek · Bewerken

  Eerst het goede nieuws:
  Ons brandwondencentrum meldt dat, dankzij deze nieuwste rage, hun inkomsten maar liefst ver-3-voudigd zijn, met dank aan De Raaskalderij.
  En dan het minder goede nieuws:
  Ons brandwondencentrum meldt dat, dankzij deze nieuwste rage, hun uitgaven maar liefst ver-792-voudigd zijn, met dank aan De Raaskalderij.
  De publicitaire meerwaarde is wel niet in te schatten, opnieuw, met dank aan De Raaskalderij.

  Beantwoorden.
 2. Voor de beter begoeden onder ons bestaat nu ook de mogelijkheid tot meerdere challenges ineens, vergelijkbaar met de combinatieformulieren van de lotto. Een voorbeeld: Combineer de Electric Kettle Challenge met de Electric Drill Challenge, of stort 150 € aan Uitvaartvlaanderen.be.
  Hierbij nomineer ik ons Mie (echtgenote), de Jean (buurman) en K. Walkop (baas).

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter