Primeur: plus-size object in bikinispecial

NEW YORK – Voor het eerst in de ruim 50-jarige geschiedenis van Sports Illustrated zal in het Amerikaanse sportblad een plus-size object te zien zijn.

Plus size-objecten zijn eerder zeldzaam in lifestylemagazines.
Plus size-objecten zijn eerder zeldzaam in lifestylemagazines.

Het object was al beroemd vanwege zijn rol in campagnes voor spijkerbroekenmerk Levi’s en fotoshoots in magazines als Vogue, Harper’s Bazaar en Glamour. Maar weinigen hadden er serieus rekening mee gehouden dat het 27-jarige Amerikaanse object uit Lincoln, Nebraska met maat 46 het beroemde badpakkennummer zou halen. Ook al betreft het slechts een advertentie voor Swimsuits For All.

Hoofdredactrice MJ Day is best trots op de foto: “Dit bewijst dat ook objecten met een maatje meer best sexy kunnen zijn, als je maar lang genoeg photoshopt.”

11 reacties op "Primeur: plus-size object in bikinispecial"

 1. Vrede (en vreten) aan allen!
  Degenen die eigenlijk een lekker minus-size kontje verkiezen kunnen bij háár nog steeds terecht rond -en tussen- haar borsten. Love your curves and all your edges, all your perfect imperfections.

  Beantwoorden.
 2. Ik ben al lang blij dat ze er gewoon als object in staat, stel je voor dat er zo’n hemeltergend lang zaaginterview van gemaakt zou worden. Die plus slaat dus gewoon op de tetten, zoals het hoort.

  Had ik al iets over tetten gezegd? Zo niet: gelukkig heeft ze flinke tetten.

  Beantwoorden.
  1. Beste DBB, het is in zulke gebrekkige ruimte dat endosymbiose mogelijk wordt en daardoor ook Het Leven zelve. Ooit gedacht aan het belang van SIPSOMT (Sports Illustrated Plus-Size Objects’ Mega-Tits) of BBR (Buurman Benny’s Reet) als de bakermat van DNA-levensvatbaarheid? Aan al degenen die in een barbaarse opwelling wel eens dachten ‘Fuck them’: Bezint eer ge begint.

   Beantwoorden.
 3. Mijn broer is geen echte tettenzot!
  Wat buurman Benny betreft: die doet me helemaal niet denken aan deze ravissante verschijning in Sports Illustrated. De juffrouw uit het magazine heeft dan wel enige trekjes mee van buurman Benny’s echtgenote. Vooral die blik dan. Ze kijkt alsof ze een leugen (of op zijn minst een onwaarheid) in de Story ontdekt heeft.

  Beantwoorden.
  1. Vind ik niet zo een sympathieke opmerking van DB naar DBB toe. Het is toch niet omdat iemand een associatie maakt tussen het afgebeelde object en buurman Benny, dat deze persoon daarom geen tettenzot zou kunnen zijn. Misschien vindt hij BBR óók wel leuk en is de ‘Damn’ opmerking enkel een reactie tegen het feit dat ie van beiden moet afblijven.
   PS1: Staan er onwaarheden in de Story??
   PS2: Haar blik is mogelijk het gevolg van de ‘Tarzan’ die buurman Benny net daarvoor in haar anus geramd heeft.

   Beantwoorden.
   1. Eduard,
    De bewering dat DBB geen tettenzot is is gestaafd op jarenlange observaties en niet afgeleid uit de associatie van die (toch wel fantatstische) Cleavage en BBR.
    Ook de desinformatie dat er fouten zouden staan in de Story is compleet van de pot gerukt, vandaar haar verwarde blik.
    Benny’s hond (een vuile vieze Rottweiler van 55 kilo) heet inderdaad Tarzan, maar die zal nooit in de reet van BB’s echtgenote passen ,ondanks haar toch wel redelijk geproportioneerde derrière.

    Beantwoorden.
 4. Het is schandalig super-size modellen toe te laten. Het voorzetsel super- insinueert een superioriteit waar onze dochters wel eens de verkeerde conclusies uit kunnen nemen en denken dat dik beter is. Naast een ondergrens BMI voor modellen (zoals in Frankrijk) moet er van mijn part ook een bovengrens komen medunkt.
  Om de jeugd op het juiste pad te houden en duidelijk te maken wat wel en wat niet door de beugel kan, zouden we in plaats van super-size beter over vadsig-size spreken en daarnaast de diameter van die beugel duidelijk specifieren.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter