Sjoemelsoftware aangetroffen in DeLorean van Doc Brown?

Amper twee dagen na de triomfantelijke terugkeer van Marty McFly uit de bekende filmreeks ‘Back To The Future’, plaatsen experten al grote vraagtekens bij zijn stuntprestatie. Naar alle waarschijnlijkheid, zo wijst onderzoek uit, heeft autoconstructeur Dr. Emmett Brown flink geknoeid met het binnenwerk van zijn beroemde DeLorean.

Eerder al hadden verschillende Europese autobouwers forse kritiek geuit aan het adres van Brown en diens extreem snel DeLorean-model. “Wij doen hier elke dag ons best om gewoon met behulp van diesel en naft het onderste uit de kan te halen”, stelt Matthias Müller, sinds kort de nieuwe CEO van Volkswagen. “Het is voor ons onaanvaardbaar dat concurrerende fabrikanten, gewoon omdat ze een dik filmcontract op zak hebben, zomaar eventjes plutonium mogen gebruiken om hun bak wat sneller te laten bollen dan onze eerlijke wagens”.

Klééft gewoon aan de weg

"Een snelle auto: Ja; Rijden door de tijd: Neen", stelt Tony Verhelle van de Autogids
“Een snelle auto: Ja; Rijden door de tijd: Neen”, stelt Tony Verhelle van de Autogids

Ook bij ons schetst autokenner Tony Verhelle van De Autogids een genuanceerd beeld van de geloofwaardigheid van de prestaties van de DeLorean in de succesvolle ‘Back To The Future’-franchise. “Een heel mooie en snelle wagen”, geeft Verhelle onmiddellijk toe. “De DeLorean is zeer esthetisch, en klééft gewoon aan de weg bij bochten. Maar ermee reizen door de tijd; komaan zeg, dat is toch een beetje te kort door de bocht, als het ware.. (lacht, nvdr.)

Garagist/Wetenschapper

Ondertussen lijkt de hoofdverdachte in het verhaal, de garagist/wetenschapper Dr. Emmett Brown, zich niet te veel van het tumult aan te trekken. “Ik trek er hier voor een paar maanden op uit naar de Caraïben in zomer 2070, en wat gaat gij daaraan doen?” viel vanochtend nog te lezen op ’s mans Facebookpagina. Sindsdien werd niks meer van hem vernomen.

 

10 reacties op "Sjoemelsoftware aangetroffen in DeLorean van Doc Brown?"

 1. Die Dr Emmett Brown is niet echt een groot licht. Eerder een achter(lijk)licht. Want, door de opwarming van de aarde, zullen de Caraïben tegen 2070 al lang onder de zeespiegel verdwenen zijn. Dattem dus maar zijn snorkel en zwemvliezen gereed legt in zijn DeLorean. En droog WC-papier voor astem moet kakken. Hij gaat daar veel meer geniet van hebben dan van zijn sjoemelsoftware.

  Beantwoorden.
  1. Zeg marcske, waarom denk je dat er niets van de Doc vernomen is ?
   onder zee werkt GSM , 3G en wifi niet.

   PS naast rijden en vliegen is de nieuwste toevoeging aan de DeLorean dat hij ook kan varen en duiken.
   Toegevoegd in 2045.

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter