IS eist nu ook spoorstakingen van 19 en 20 oktober op

In een officiële melding heeft terreurbeweging Islamitische Staat de spoorstakingen van 19 en 20 oktober opgeëist. “De actie was, met de hulp van Allah, een overdonderend succes”, aldus de terreurgroep. De regering kondigt maatregelen aan.

De nieuwe vlag van het ACV
De nieuwe vlag van het ACV

“Met deze actie hebben we de kruisvaarders die wonen in het verdorven hart van Europa zwaar geraakt”, meldt het al-Hayat Media Centre, het nieuwsagentschap van IS. “De hand van Allah heeft aan de noodrem getrokken en de haraam treinen tegengehouden. Duizenden soldaten van het Kalifaat hebben het hele land lamgelegd. Ze hebben zware economische schade veroorzaakt aan zij die diamanten verhandelen met de zionisten.”

Ook in de toekomst zullen er nog stakingen plaatsvinden, voorspelt IS. “De Belgen zullen de geur van brandende autobanden voor eeuwig blijven ruiken”, gaat de mededeling verder, “omdat ze perversiteiten als curryworsten, streekbieren of het homohuwelijk toestaan, maar ten strijde trekken tegen rechtvaardige hoekstenen van het Kalifaat zoals gedwongen kindhuwelijken, slavenhandel of herhaaldelijke verkrachting van andersgelovigen.” IS claimt ook de verantwoordelijkheid voor een aantal slachtoffers: “Bij deze actie zijn minstens twee kufrs om het leven gekomen, omdat ze dankzij Allah’s files niet tijdig de nodige medische zorgen konden krijgen.”

Al-Hayat noemt twee Belgische betrokkenen bij naam. “De twee leiders van de staking, ABVV-voorzitter Rudy al-Belgiki en ACV-voorzitter Marc Leemans, voortaan bekend als Abu Grève, hebben in het paradijs hun plaats naast Allah verdiend. Hoewel zij (nog) niet de martelaarsdood stierven, zullen hun 72 maagden met zorg worden uitgekozen. We kunnen al verklappen dat er voor Rudy zeker een Filipijnse zal tussen zitten”, eindigt al-Hayat de mededeling met een zeldzame knipoog.

Rusland

De federale regering neemt de mededeling van IS serieus. “Ook al zijn banden tussen IS en de Belgische vakbondstop nog lang niet onomstotelijk bewezen, toch kunnen we de Belgische link ook in dit terreurdossier niet ontkennen”, reageert premier Michel. “We zullen niet wijken voor de angst voor nog meer stakingen.” Daarom wil de regering meteen een aantal maatregelen treffen. Zo zullen vakbondsacties enkel nog mogen na toelating van het ministerie van Binnenlandse Zaken en dienen vakbondsmilitanten ten allen tijde een enkelband te dragen.

Ook spontane burgerorganisaties zoals Hart boven Hard of Ringland worden niet langer toegestaan. “Hoe kunnen we anders garanderen dat achter die hele overkapping van de Antwerpse ring geen grootschalig terroristisch complot schuilgaat?”, aldus minister van Binnenlandse Zaken Jambon.

Tot slot pleit de premier voor één internationale coalitie tegen terreurstakingen, waar ook Rusland deel van moet uitmaken. “De democratie vrijwaren door het bestrijden van vakbonden en andere organisaties die het land willen destabiliseren… daarover kunnen we van de Russen nog héél wat leren.”

12 reacties op "IS eist nu ook spoorstakingen van 19 en 20 oktober op"

 1. Dus BDW en zijn bang kiesvee hadden dan toch overschot van gelijk toen ze die kwaadaardige vakbonden aan banden wilden leggen! Nu is het kwaad geschied natuurlijk. Maar is het nog net op tijd om dreigingsniveau 4 voor gans het land uit te roepen of zelfs niveau 5 uit te vinden voor het geval vakbondsacties imminent zijn. Veel gevaarlijker dan een vakbond bestaat er toch niet!? En we zijn nu toch bezig met Jan en klein Pierke de stuipen op het lijf te jagen. Geen kat die zijn/haar nek durft uit te steken om stokken in de wielen van de paniekzaaiers van dienst te steken.
  Hoog tijd dat onze democratische rechten op een nieuwe brandstapel op de Bebelplatz in Berlijn gegooid worden. Daar zijn ze dat gewoon.

  Beantwoorden.
 2. Het is nooit beleefd op een begrafenis te protesteren. En omgekeerd: als je je mond houdt kunnen er meer mensen begraven worden. In ieder geval zullen na de aanslagen in Parijs de voetbalwedstrijden gewoon doorgaan. Op de actiedagen die nog in het vooruitzicht liggen zullen de supporters echter voor hun eigen vervoer moeten zorgen. Hoewel er op deze dag geen staking was gepland, wordt de Internationale Mars voor het Klimaat op 29 november afgelast door Frankrijk, niet in staat de veiligheid te garanderen voor de deelnemers.

  Beantwoorden.
 3. Salah wordt gewoon beschermd door Allah himself en is mogelijks de langverwachte Nieuwe Profeet! Keimoedig ging hij ten strijde tegen de onschuldigen doch toen bleek z’n bomvest kapot. Allah wou niet dat Salah ontplofte. Geloof het of niet.

  Daarna belde Salah een paar aapostelen op in Molenbeek en bolden ze samen vrolijk door zowat 3 fuiken heen. Het is interessant dat ze tegenwoordig bijna alles controleren en opschrijven maar toch is die kerel flink pleite. Met hulp van bovenaf natuurlijk.

  Vanuit Brussel wordt de EU bestuurd en vanuit Molenbeek de IS. (en de levant) België zélf wordt helemaal niet bestuurd. In het buitenland lachen ze zich een Kriek Jamais-Vue. Terwijl België zich toch wel verdedigt zo te zien.

  Manneken Pis wordt constant bewaakt door verkleumde militairen en sluipschutters. Ze denken dat zo’n ex-Syriëstrijder het ding met een voorhamer wil kapotslaan. Want Manneken Pis is zo haram als een mossel. Dat zie je zo.

  Als ze niet eens weten waar die pipo’s zitten hoe kunnen ze dan een dreigingsniveau instellen voor bepaalde gebieden? Straks blazen ze het casino in Oostende op terwijl alle flikken in Brussel zitten? Wie weet heeft hij hier in de Ardennen een leegstaand chalet gekraakt en zit hij daar al een week zonder couscous en staat hij subiet stijf van de honger voor mijn deur met een kalashnikov en een bomgordel en een Koran?

  Oei.

  Beantwoorden.
 4. Ondertussen zijn Vlaamse zelfmoordterroristen naar Marokko getrokken voor een wraakactie. Ze hopen zich in Agadir suf te blowen en dood te zuipen. Door hun langzame maar zekere martelaarschap willen ze angst en terreur zaaien onder de lokale bevolking.

  Beantwoorden.
  1. Sorry, maar er zijn wel degelijk essentiële verschillen. Daar waar het voornaamste kenmerk van die van Parijs nog ‘de verdachte rugzak’ was, zijn ons mannen veeleer te herkennen aan hun culturele arrogantie en dito vetpens. Bovendien verkiezen zij zich bij leven en welzijn te vergrijpen aan zoveel mogelijk maagden ipv het onzekere hiernamaals af te wachten. Jong Marokkaans bloed wordt in deze ten zeerste geapprecieerd.

   Beantwoorden.
   1. In Parijs was er géén rugzak. En er was bijna geen ontkomen aan. De helft van de doden waren ook zgn Marokkanen. ‘Jong Marrokkaans bloed’? Sommige Marokkanen deugen niet. Zeg vent als niemand je ooit geleerd heeft dat je een vrouw niet ONGEVRAAGD in haar billen mag knijpen?

    In Limburg en in Wallonië ga je een KLAP en een gerechtelijke vervolging aan de hand hebben. Hopelijk vindt je dat niet raar? Als het de eerste keer is : ze belden mijn ma op met de konde : we hebben je zoon voor 24 uur opgesloten EN als je hem wil terughebben moet je hem zelf komen ophalen. In Duitsland doen ze soms moeilijk. Dan sta je daar met ma en pa en wel zeven Gestapo’s.

    Gebeurd was er dat ik tegen 130 per uur in de verkeerde richting aan het rijden was. Ik stond nog niet stil (!) of ze pakten mijn rijbewijs al af. KEIN METER ZUL je NOG rijden. Dezelfde dag nog ging ik me een nieuw rijbewijs afhalen. DIT zou in principe niet niet meer kunnen. Het leuke van de Pruisen was dat ze me niet opsloten. Integendeel ook de dokter zei dat ik een eind moest gaan wandelen.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter