Wetenschappelijke Studie Toont Aan: Groene Stroom is Gay

Groene stroom, elektriciteit die wordt opgewekt uit zogenaamde ‘alternatieve’ of ‘hernieuwbare’ bronnen, is gay. Dat blijkt uit een grootscheepse wetenschappelijke studie die gedurende vijf jaar door vorsers uit verschillende landen is uitgevoerd, en waarvan de resultaten gisteren in een uitgebreid onderzoeksrapport zijn bekend gemaakt.

Flamenco

“We hebben, onder strikt gecontroleerde condities, stroom opgewekt uit hernieuwbare bronnen en daarmee een aantal experimenten uitgevoerd,” verklaart hoofdonderzoeker professor Jeremias Vangenegten. “Eerst eenvoudige taken, zoals een lamp laten branden of een cd-speler laten draaien, en later complexere functies zoals een auto aandrijven of grootvee elektrocuteren. De resultaten daarvan hebben we dan vergeleken met die van elektriciteit uit de ‘klassieke’ bronnen, zoals fossiele brandstoffen of kernsplitsing. De cijfers laten geen twijfel mogelijk: Groene stroom is gay. En niet zo maar een beetje: slappe-handje, piercing-in-de-verkeerde-oorlel, dans-kirrend-de-flamenco gay!”

Het rapport toont onweerlegbare cijfers.
Het rapport toont onweerlegbare cijfers.

Vangenegten wijst naar de onweerlegbare cijfers in het rapport: “Een lamp op groene stroom brandt met een duidelijk roziger licht dan een lamp die wordt aangedreven door de verbranding van steenkool of een nucleaire reactie. Een cd-speler op groene stroom speelt meetbaar meer James Blunt en minder Metallica. En een auto op groene stroom wordt vrijwel onbestuurbaar, aangezien elektrische wagens, ook wanneer de batterijen vol klassieke stroom zitten, van zichzelf al behoorlijk gay zijn,” weet Prof. Vangenegten. En het elektrocuteren van slachtvee lukte de groene stroom al helemaal niet: “Daar waar klassieke stroom de koeien en varkens altijd met een paar duizend volt netjes tegen de vlakte kreeg, liep de groene stroom altijd krijsend en gillend weg, zodra de spieren van de consumptiebeesten amper lichtjes aan het trillen gingen.”

Gewone Vlaming

Critici van alternatieve vormen van energiewinning, weten zich door het onderzoeksrapport nu gesterkt in hun eis om de kernuitstap nog even uit te stellen. Zij stellen zich “ernstige vragen” bij een volledig of gedeeltelijk gay energienetwerk. LDD-kopman Jean-Marie Dedecker denkt dat “de gewone Vlaming die groene mietjesstroom nooit zal aanvaarden.” Het standpunt van LDD over de kernuitstap blijft dan ook ongewijzigd: “Kernenergie is en blijft de energie van de toekomst,” aldus Dedecker. “Als ik thuis onder de zonnebank kruip, weet ik dat de stroom daarvoor op een mannelijke manier is opgewekt door het genadeloos tegen elkaar knallen van atomen. Dat geeft me een warm gevoel.”

Eén reactie op "Wetenschappelijke Studie Toont Aan: Groene Stroom is Gay"

Laat een reactie achter