Hond van premier studeert af aan hondenschool

OTTENBURG – Theo, de Duitse herder van Charles Michel, is gisteren met voldoening afgestudeerd aan hondenschool Canischola. Het lijkt er op dat de premier zijn huisdier daarmee, na enkele bijtincidenten, opnieuw onder controle heeft.  

Premier Michel met zijn Duitse herder Theo.

“We hebben samen een mooi traject afgelegd”, probeert Michel de blaffende Duitse herder te overschreeuwen. “Het belangrijkste is dat we hier samen sterker zijn uitgekomen. Uiteraard moest Theo leren luisteren, maar ik heb ingezien dat ik ook moest leren om het baasje te zijn.”

“De alfa van de roedel, als het ware”, vervolgt Michel nadat zijn huisdier hem met enkele forse rukken aan de leiband uit evenwicht heeft gebracht. “Enfin, hij blaft nu wel, maar hij bijt tenminste niet meer.”

De Duitse herder studeerde af met voldoening. “Helemaal stil zal ik hem wel nooit krijgen”, beseft Michel. “Maar hij is nu toch gehoorzaam genoeg om hem even alleen te laten in de buurt van kleine kinderen. En toegegeven, hij pist nog in de living, maar wel enkel op commando!”

“Bref, ik ben al lang blij dat we met dit rehabilitatietraject vermeden hebben dat we onzen Theo een spuitje moesten geven”, besluit de premier. “Allez, Theo, stil! Stil!”

 

 

2 reacties op "Hond van premier studeert af aan hondenschool"

Laat een reactie achter