Tijdrit gewonnen door Albert Einstein

SAINT-MALO : Albert Einstein (EMC) heeft zopas de individuele tijdrit in de Tour de France gewonnen. De Duitser reed een erg slimme race, en wist het tijd-ruimtecontinuum schijnbaar moeiteloos in zijn voordeel om te buigen. Einsteins Britse rivaal Stephen Hawking was net iets minder snel, en eindigde als tweede.

Hawking, die onderweg af te rekenen had met tal van quantummechanische problemen, stak na afloop zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. ‘Ik heb nochtans geen trap te veel gegeven’, analyseert hij zijn wedstrijd. ‘Op papier is Einstein al jaren dood, wat hem natuurlijk een pak extra ervaring geeft op het gebied van extra dimensies. Bovendien slaag ik er niet eens in om gewoon te wàndelen, laat staan dat ik op een fiets zou kunnen volgen. Neen, alles mag dan wel relatief zijn, maar deze tweede plaats smaakt toch behoorlijk zuur.’

Stephen Hawking: 'Ik heb geen trap te veel gegeven' (Foto: Jim Campbell/Aero-News Network)
Stephen Hawking: ‘Ik heb geen trap te veel gegeven’ (Foto: Jim Campbell/Aero-News Network)

Einstein zelf, die er sinds zijn overlijden in 1955 doelbewust voor koos om de pers niet langer te woord te staan, neemt met zijn overwinning ook een relatief grote optie op de eindwinst, tot onvrede van topfavoriet Chris Froome (Team SKY).

Tony Martin verdwenen

Lange tijd zag het ernaar uit dat Einsteins landgenoot Tony Martin de snelste tijd zou neerzetten. Daar kwam echter verandering in op het moment dat Martin omstreeks kilometer twintig, in een dramatische samenloop van omstandigheden, verloren reed en terechtkwam in een andere dimensie. Van Martin, en van de rest van het deelnemersveld en de organisatie, werd sindsdien niets meer vernomen.

Eén reactie op "Tijdrit gewonnen door Albert Einstein"

  1. Dirk Frimout laat vanop de planeet Zork weten dat Yuri Gagarin OVERAL en ALTIJD ALLE tijdritten wint.
    Einstein is gewoon een kapitalistische bedrieger.

    Tony Martin, de broer van Michelle werkt nu rustig verder aan zijn timetravel App om zijn zus daarmee ‘iets uit het verleden te laten rechtzetten’.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter