Ben jij intelligent genoeg om je resultaten op deze doorzichtige clickbait-quiz niet online te delen?

Ben jij slimmer dan de lezers van Het Nieuwsblad? Ontdek het hier!

Heb jij je weleens afgevraagd of je slimmer bent dan de gemiddelde mens maar heb je nooit de moeite genomen om een lange IQ-test af te leggen? Dan volstaat het om te antwoorden op drie ogenschijnlijk moeilijke, maar in essentie heel logische vragen in deze doorzichtige clickbait-quiz en je resultaat niet online te delen.

Slechts 6,6 procent van de deelnemers is slim genoeg om te weerstaan aan de ijdelheid die je doet vergeten dat het eerste doel van deze quiz niet is om je intelligentie te testen maar om je sociaal netwerk naar Het Nieuwsblad te lokken. Een duidelijk bewijs dat jouw prefrontale cortex verder ontwikkeld is dan die van de rest van de bevolking!

Door je resultaten niet te delen, maar dit artikel wel, bewijs je dat de gemiddelde Raaskalderij-lezer slimmer is dan de gemiddelde lezer van het Nieuwsblad.

 

8 reacties op "Ben jij intelligent genoeg om je resultaten op deze doorzichtige clickbait-quiz niet online te delen?"

  1. Het beste is dan nog dat een test van ocharme 3 vragen een fout bevatte. Gewoon omdat die knullige wannabe-journalist het Engelstalige artikel slecht vertaald had dat hij klakkeloos gekopieerd heeft…

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter