Dedication: deze lokale politicus sloeg zijn eigen echtgenote in elkaar voor een campagnefoto

De locale politicus en zijn echtgenote poseren voor de foto (l.), net voor hij haar zwaar zal toetakelen (r.)

EKEREN – Met de hulp van zijn ongemeen toegewijde echtgenote heeft een lokale Vlaams Belanger een fotoshoot georganiseerd die zijn bezorgdheid om het migratiethema in de verf moet zetten. Om een voor-en-na-foto van een gewelddadige overval te ensceneren sloeg de man zijn eega meermaals vol in het gelaat.

Volgens de advocaat van het echtpaar is er geen sprake van huiselijk geweld. De bejaarde dame gaf immers zelf haar toestemming voor de verregaande fotoshoot. “Hoe ouder onze Filip wordt, hoe banger hij is dat hij niet meer verkozen zal geraken. Daarom vroeg hij mij om hem te helpen met een campagne ‘die iets harder ging klinken dan voordien’. Natuurlijk wou ik dat doen. Welke echtgenote zou dat niet doen? De echtgenote van Theo Francken gaat toch ook gaan flyeren? Als je als echtpaar iets wil bereiken in het leven, dan moet je opofferingen doen. Mijn motto is dan ook: achter elke sterke man staat een vrouw die goed kan incasseren.”

Linkse hoek tegen haar muil

Naar verluidt werd de uiteindelijk campagnefoto niet gephotoshopt. “Eén flinke rechtse tegen de oogkas, een linkse hoek tegen haar muil en een uppercut op haar kinnebakkes, meer was er niet voor nodig”, grijnst De Winter. “Schitterend resultaat, als je ’t mij vraagt. Ik kan u garanderen: in tegenstelling tot mijn vrouw, is deze foto niet bewerkt.”

 

18 reacties op "Dedication: deze lokale politicus sloeg zijn eigen echtgenote in elkaar voor een campagnefoto"

 1. De foto is gewoon genomen op een familiedag van het Vlaams Blok in Plopsaland waar ingehuurde crimigrantanimatoren grootmoeders gratis als crimiclown grimeren. Altijd tof die familiedagen van het Blok.

  Beantwoorden.
 2. Het gevaar bestaat er natuurlijk in dat alle vrouwen die rondlopen met blauw oog of andere uiterlijke tekenen van geweld allemaal over één kam zouden geschoren worden als fanatieke fans van Vlaams Belang !

  Beantwoorden.
  1. Terechte opmerking, Mendeljew. Het is zelfs zo dat een meerderheid van de vrouwen die met een blauw oog rondlopen GEEN lid zijn van het Vlaams Blok. Eigen sociologisch onderzoek wijst uit dat slechts 30% van de vrouwen met een blauw oog Blokkers zijn. Niet minder dan 60% heeft gewoon een accident gehad en is tegen de deur gelopen. De overige 10% gebruikt goedkope mascara van ’t Kruidtvat die niet waterproof is. Het zou ons binnen het bestek van dit antwoord te ver leiden, maar ik heb ook nog significante cijfers opgesplitst in blond en niet blond, licht of zwaar, enz. In het bijzonder over de Belgische bieren.

   Beantwoorden.
  1. Komt omdat achter die lange baard van de chassidische jood een transgender schuilt en het geloof van Chris Peeters laat niet toe om chassidische transgenders een vuist te geven. Dat heeft niets met discriminatie te maken maar wel met respect voor de eigen transgender partner die men als enige wel een vuist mag geven.

   Beantwoorden.
   1. Het is ook niet echt een gelegenheid om op te klinken met een glaasje bubbels.
    De syndicale logica bevestigt: “Klinkt het niet, dan botst het!” Hun woordvoerder had nochtans weinig succes toen hij de stakers toesprak met: “Ik richt me hier tot Aldi genen die die de werkdruk niet meer aankunnen”. Gene mens die zich aangesproken voelde…

    Beantwoorden.
    1. …en dan heb ik het nog niet gehad over het vandalisme van de stakende meute.
     Tegen alle winkelramen hebben ze protestaffiches gekleefd. Ja zeg, begin dat maar eens schoon te maken, zo’n colle-ruit!

     Beantwoorden.
     1. Georges Grootjans · Bewerken

      Primark lame voor de supermarkten, Eduard. Maar, als het Okay is, ga ik er hiermee stoppen want wat moeten Delhaize rs hier wel niet van denken? Ik heb nog een kwaliteitslabel te verdedigen, UNIC laarblijkelijk. Het begon met een woordspeling over Spa blauw, maar nu ben ik toch aan een SPAR ood toe…

     2. HEMAar, ik had je opmerking niet begrepen en begon de oneven letters van het alfabet reeds achterstevoren op te zeggen, eindigend met C & A. Dit soort onzin klinkt als een Vlaams BLOKKER die een CAuSAal verband ziet tussen ‘ne BRUINE LEFFEgozer en vertimmerde madammen die teveel bezig zijn met hun WELLNESS, KLINIEKbezoek bij de vermaarde uroloog DR. OETKER hierdoor uitstellen, en er uiteindelijk bezijkt uitkomen. In plaats van HET LAATSTE NIEUWS rond te bazuinen, kunnen ze beter wat meer ACTION in onze maatschappij steken.

Laat een reactie achter