BPost raakt bompakket voor Bjorn Soenens kwijt

NEW YORK – In de VS zijn bompakketten verstuurd naar onder meer George Soros, de Clintons en de Obama’s. Ook nieuwszender CNN kreeg een brief met explosieve lading toegestuurd. De afzender lijkt Democraten en nieuwsmedia te viseren, maar Bjorn Soenens heeft voorlopig geen verdacht pakket mogen ontvangen.

Een bombrief lijkt erg goed op een gewone brief en raak je dus even makkelijk kwijt, verdedigt BPost zich.

“Ik heb naar de ombudsdienst van BPost gebeld om te vragen of er een pakket met explosieve lading onderweg was, maar daar kwamen ze volledig uit de lucht gevallen”, bevestigt de VRT-correspondent. “Ook op de track and trace vind ik niets terug. Nochtans laat ik me ook wel eens kritisch uit over president Trump. Ik begrijp er niets van.”

BPost doet er intussen alles aan om het ongemak op te lossen. “Wij zijn de grootste pakjesbezorger van het land, het is dus onvermijdelijk dat er af en toe eens een bompakketje in een depot blijft liggen”, aldus BPost-woordvoerder Barbara Van Speybroeck. “We hebben DOVO gecontacteerd, en zodra de ontmijningsdienst het pakket van meneer Soenens heeft teruggevonden, zullen we het opsturen naar Amerika.”

 

 

3 reacties op "BPost raakt bompakket voor Bjorn Soenens kwijt"

Laat een reactie achter