Socialmediagebruikers blikken terug op geslaagde Tomorowland, Tommorrowland, Tommorowland

BOOM – Afgaande op sociale media waren ook de edities van #Tomorowland, #Tommorrowland en #Tommorowland dit jaar alweer zeer succesvol. De drie festivals vonden afgelopen weekend plaats in provinciaal domein De Schorre.

Veel volk op #Tomorowland, #Tommorrowland en #Tommorowland!

De organisatoren blikken tevreden terug. “België staat weer op de festivalkaart,” aldus Debbie Willemsen, woordvoerster van Tomorowland. Bij Tommorrowland straalt hun woordvoerster Debby Willems van tevredenheid: “Deze opkomst hadden we niet verwacht.” “Ook wij zijn zeer gelukkig omwille van het klinkende succes van Tommorowland,” zegt Debbie Wilmsen, “Als het zo doorgaat, steken we grote broer Tomorrowland nog voorbij!” 

Volgend weekend vinden Tomorowland, Tommorrowland en Tommorowland opnieuw plaats.


			

9 reacties op "Socialmediagebruikers blikken terug op geslaagde Tomorowland, Tommorrowland, Tommorowland"

  1. festival? artiesten? der is er geen enkele bij die een instrument kan spelen…. een paar onnozelaars achter een laptopke kan je moeilijk muzikanten noemen. tenzij met een paar kilo drugs in je lichaam

    Beantwoorden.
  2. In Woodstock waren er nog geen stinkend rijke Indiërs die dan doodvielen en de rest voor anderen verpestten. Drugs jamaar zeg. Dat ze in hun eigen land gaan doodvallen!

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter