Elon Musk koopt Molenbeek voor 44 eurocent

PALO ALTO/MOLENBEEK – Breaking news van de overkant van de oceaan: tech mogul Elon Musk heeft Molenbeek gekocht. De rijkste man op de planeet telde daar 44 eurocent voor neer.

Musk houdt van Molenbeek: ‘veel diversiteit en weinig regelgeving’.

“Ik las op Twitter dat mijn mateke Conner Rousseau zich niet thuis voelt in de Brusselse gemeente Molenbeek, en zelfs ontkent dat die deel is van België”, stelt Musk. “Maar ik vind een plek met veel diversiteit en meningen en weinig controle en regelgeving net erg aangenaam, dus ik dacht: kopen die handel!” En met succes, zijn bod van 44 eurocent werd meteen aanvaard.

“Aan een ‘melting pot’ met een negatieve sfeer een positieve wending geven, dat is mijn doel met Molenbeek. Ik houd van avontuur! In deze hellhole is veel groeiruimte mogelijk. Een zootje ongeregeld een stem geven, heerlijk!” Met zijn aankoop hoopt Musk de democratie te redden en van Molenbeek de 51ste staat van Amerika te maken. Waarnemers verwachten dat hij er ook voor zal zorgen dat Donald Trump zich opnieuw mag domiciliëren in de Brusselse gemeente.

2 reacties op "Elon Musk koopt Molenbeek voor 44 eurocent"

Laat een reactie achter