Kerstman Kondigt Aan: “Ik Ga Hier Godverdoeme Op Pensioen”

NOORDPOOL/BRUSSEL – In een opmerkelijk emotionele persconferentie heeft de Kerstman (leeftijd onbekend, nvdr.) zijn pensioen aangekondigd.  De hoogbejaarde weldoener is stilaan ten einde raad.

 “Père Noël” haalde voor de microfoons bijzonder zwaar uit naar de sociale partners in ons land, die het maar niet eens lijken te raken over Aardse lasten als loonkost en werklast. “Waar zit Karel Van Eetvelt van Unizo als je hem nodig hebt?!”, fulmineert de bebaarde kindervriend.  “Ik zit al ruim 250 jaar in de ondernemerswereld, en nog geen enkele keer is míjn mening op TV gevraagd over personeelskosten of van die fucking fuckshit.  Ik wens het de heer Van Eetvelt niet toe om jaar na jaar tienduizenden Aziatische pakjeskoeriers in barre omstandigheden tewerk te moeten stellen.  Om het met mijn collega Sinterklaas te stellen: ‘Hij zou snel wat minder pepernoten op zijn zang hebben!’”

Jägermeister

De Kerstman: 'Kust hier allemaal ferm mijn kloten!' (Beeld YouTube)
De Kerstman: ‘Kust hier allemaal ferm mijn kloten!’ (Beeld YouTube)

Ook de vakbonden krijgen van de goedgemutste Kerstlegende een veeg uit de pan.  “Dat ze die Rudy De Leeuw voor mijn part maar snel aan de hoogste boom opknopen”, orakelt de zwaar gestresseerde Kerstman, die op dit punt van de persconferentie volgens aanwezige journalisten al ‘zo’n anderhalve fles Jägermeister’ soldaat zou hebben gemaakt.  “Zijn ongeregelde oproepen tot wilde stakingen bij het rendiervervoer zijn mij al decennialang een doorn in het oog.  Ik kan de recente verontwaardiging over de nieuwe Rudolf-luchtverbinding alleen maar betreuren.  Proletarische sossengrappen over de rode kleur van mijn traditionele pak vind ik dan ook droef en ongepast.”

Sleebewijs kwijt

 “Ik wil bij deze dus eindelijk mijn welverdiend pensioen aanvragen, en jullie tegelijk vriendelijk verzoeken om allemaal vierkant mijn kloten te kussen”, verdedigde de onsamenhangende grijsaard daarna nog zijn betoog.  Bronnen bevestigen dat de Kerstman hierop wankelend de conferentiezaal verliet, waarbij hij nog twee journalisten van Het Laatste Nieuws vol in het gezicht zou hebben geslagen.

De incidentrijke persconferentie kwam ten einde toen de half comateuze kindervriend op de parking nog drie wagens ramde, waarna zijn slede tegen een verlichtingspaal tot stilstand kwam.  Inmiddels bevestigt de politierechtbank dat het sleebewijs van de Kerstman voor ten minste vijftien dagen is ingetrokken.

 

4 reacties op "Kerstman Kondigt Aan: “Ik Ga Hier Godverdoeme Op Pensioen”"

 1. Néééééééééééééé!

  Zoiets doet de kerstman niet.
  Dit is (toevallig op 12-12-12?) een complot van die witbaard-piraat uit Spanje.
  Die ‘gekleurde medemens’ uitbuiter. De kakkerlak de kindervrienden. De vriend van grote bedrijven. Sint Niks-Nie-Klaas. De schoorsteentoerist.

  Althans, dan denk ik toch.

  D.B.

  Beantwoorden.
 2. Dit is allemaal de schuld van die Communistische sociaal-democratische neonazi Nazi’s!
  Het is altijd wat met die mannen, voor niemand iets hunnen behalve henzelf!!!

  WAT IS DIT HIER MEXICO?!?!

  Beantwoorden.
  1. gij zijt gij zeker zot gij want tis de fout van de sossen gelijk de kersman zelf zecht alles is de fout van de sossen in dit land en nog ver daarbuiten met hun onnoozelheit attijd tot aan de noortpool en daarbij heeft den NVA en tblok attijd gelijk want gij zijt gij zeker zot gij

   Beantwoorden.

Laat een reactie achter