Wouter Vandenhaute in Val Van 1 Miljoen

VILVOORDE – De Vijver Media Holding, het bedrijf achter de tv-zenders VIER en VIJF, het weekblad Humo en het productiehuis Woestijnvis is wegens tegenvallende resultaten dringend op zoek naar een paar miljoen euro. Daarom zal de holding gedelegeerd bestuurder Wouter Vandenhaute afvaardigen in een eenmalige reprise van De Val Van 1 Miljoen LIVE.

Wouter Vandenhaute heeft ervaring met het vergokken van andermans geld. (Foto: Youtube)
Wouter Vandenhaute heeft ervaring met het vergokken van andermans geld. (Foto: Youtube)

In het bloedstollende spelprogramma De Val Van 1 Miljoen zijn kandidaten acht meerkeuzevragen verwijderd van de ronde som van één miljoen euro. Zijn ze zeker van hun stuk, dan kunnen ze dat hele bedrag inzetten op één antwoord. Doen ze dat in alle rondes met succes, dan mogen ze het miljoen mee naar huis nemen.

Aangezien vrijwel alle kandidaten op een bepaald moment beginnen twijfelen, en daardoor de bankbriefjes over meerdere antwoorden moeten verdelen, lopen de meeste kandidaten toch niet als miljonair uit de studio. Toch maakt Vandenhaute zich sterk dat hij het miljoen kan binnenrijven. “Ik ben stressbestendig en heb heel wat ervaring met dit soort situaties. Die hele aankoop van VIER en VIJF was bijvoorbeeld één grote gok met andermans geld.”

Aan presentatrice Evy Gruyaert zal het alleszins niet liggen, belooft ze. Zij zal haar baas zo veel mogelijk sparen. “Ik moet ook van dat miljoen betaald worden, dus hoe sneller Wouter hier buitenwandelt met dat miljoen, hoe beter.”

Endemol

Toch belooft de redactie van De Val Van 1 Miljoen dat ze Vandenhaute wel degelijk het vuur aan de schenen zal leggen. “Het moet natuurlijk spannend blijven”, bevestigt John De Mol, CEO van het Nederlandse televisiehuis Endemol. “En het spreekt voor zich dat we hier in ons bedrijf (De Val Van 1 Miljoen is geen Woestijnvisproductie, nvdr.) niet zomaar 1 miljoen euro zullen investeren in een concurrerend productiehuis. Voor dat bedrag kunnen we binnenkort evengoed heel De Vijver Holding opkopen”, besluit De Mol.

Eén reactie op "Wouter Vandenhaute in Val Van 1 Miljoen"

Laat een reactie achter