Romanie Schotte is beste object van 2017

DE PANNE – Het beste Belgische object van 2017 is bekend: Romanie Schotte. Het twintigjarige ding uit Brugge volgt met veel trots het vorige object Lenty Frans op. 

Dit is het beste Belgische object van 2017. (Foto: FoxTV)

Het object werd zorgvuldig uitgekozen uit 30 andere mooie dingen. “Uiteindelijk waren alle voorwerpen erg goed, maar dit object stak er qua proporties, kleur, aerodynamica en andere formele eigenschappen toch echt bovenuit”, aldus juryvoorzitter Philip Cracco, een connaisseur van mooie voorwerpen zoals horloges en dure wagens.

 

De jury is niet over één nacht ijs gegaan, vindt Cracco. “Het object krijgt dan ook ontzettend veel verantwoordelijkheid. Het wordt het uithangbord van tal van sponsors, en dit ding moet ook ons land vertegenwoordigen in de verkiezing van het beste object ter wereld.

Naar verluidt behoorde het object ooit nog toe aan wielrenner Briek Schotte, een man die we nog altijd kennen omwille van zijn uitzonderlijke sportieve prestaties.

 

 

2 reacties op "Romanie Schotte is beste object van 2017"

 1. Onterecht, vind ik. De UvG (Ufo van Geraardsbergen – zie jullie berichtgeving van 7/1/’17) biedt minstens evenveel spanning en uitdaging. Hij is ook véél geschikter om in hogere sferen te geraken. Allee, da”s maar de mening van dit subject hé.

  Beantwoorden.
 2. De emancipatie van de Vlaming schrijdt langzaam voort.
  Laten we deze voorvechtster van de mensenrechten in België hooghouden.
  Laat ons vooral niet vergeten dat zoals Oprah Winfrey zei, negers geen benul hadden dat ook zij aantrekkelijk konden zijn.
  Evenzeer hadden de Vlamingen tot voor kort geen enkel besef dat ze aantrekkelijk konden zijn. Misschien terecht.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter