Dit zijn de begrotingscijfers van Jambon I

De Vlaamse regering heeft het parlement vanmiddag na lang aandringen eindelijk de begrotingscijfers bezorgd. Op het eerste gezicht gaat het voornamelijk om gehele getallen. Bekijk de cijfers hieronder:

De regering-Jambon I gaf vanmiddag enkele getallen vrij, voornamelijk gehele. (foto: VRT)

– 417 000 000
– één miljoen miljard
– 5,2
– 128
– 2020
– 2 200 000 000
– 110 000 000
– nog eens 128

Nota bene: De liggende streepjes voorafgaand aan de getallen zijn geen bullet points maar mintekens.

9 reacties op "Dit zijn de begrotingscijfers van Jambon I"

  1. Ik meen te weten vanwaar die nul komt. Ik heb de Waalse begroting grondig bestudeerd. Daar stonden exact – toeval of niet – dezelfde bedragen in. Met een plusteken ervoor.

   Beantwoorden.
  1. Ik kan moeilijk de gepresenteerde cijfers geloven. Ik zie immers nergens een vierkantswortel staan, en met Beke als minister die zelf een vierkantswortel is, maak ik me sterk dat er iets over het hoofd is gezien.

   Beantwoorden.
  1. De observering of een streepje staand of liggend is hangt af van de positie van de waarnemer. Als de waarnemer zich in liggende positie bevindt zal hij een staand streepje ook als liggend ervaren. Met andere woorden, omdat onze hersenen ons voortdurend bedriegen over de waarneming van de werkelijkheid zal je nooit weten of een streepje staand of liggend is, daarom dat ik altijd schuine streepjes gebruik.

   Beantwoorden.
 1. Mijn fingerprints zitten in de database van het Belgische leger. Al 30 jaar. Allez die van mijn rechterduim. Tegen mijn goesting maar wat kon je doen? Nu wil Jambon de fingerprints van beide WIJS vingers? Omdat SOMMIGEN idioot doen. Gelijk ‘de man met het hoedje’. Momo Abrino. Die hebben ze toch ook niet via vingerprints gepakt. Meteen zagen ze op hun videobeelden dat ‘de man met het hoedje’ een rare was. Omdat zijn hoedje niet gaan vliegen was!! In een normale bomaanslag soms 500 meter. Vliegen de mensen hun hoed weg.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter