Toelichting bij het vernieuwde Facebookbeleid van De Raaskalderij

Als trouwe lezer is het u misschien al opgevallen dat De Raaskalderij even niet meer terug te vinden was op Facebook. Dat komt omdat het algoritme van het sociale mediaplatform onze berichtgeving, om volstrekt onbegrijpelijke redenen, ontmaskerd heeft als vals.

Daar ongeveer 90 procent van de trafiek naar ons betrouwbaar mainstream nieuwsmedium afkomstig is van Facebook, zien wij ons genoodzaakt enkele inhoudelijke aanpassingen door te voeren. Voortaan voldoet de content op deze pagina aan de deontologie en de hoogste ethische normen die Facebook zichzelf oplegt.

In de toekomst brengen wij enkel nog:

Wij begrijpen dat u als trouwe lezer niet meer of minder van ons verwacht dan een regelmatig infuus van hatespeech en fake news. Geen nood, daarvoor kunt u nog steeds op Facebook terecht. Wij verwijzen u graag door naar onze collega’s bij de grootste klant van Facebook in Vlaanderen.

2 reacties op "Toelichting bij het vernieuwde Facebookbeleid van De Raaskalderij"

Laat een reactie achter