Astro-consult voorspelt zware ochtendspits

DIEGEM – De planeet Uranus passeert vannacht door overblijfselen van de verafgelegen Oortwolk. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat het morgen zwaar filerijden wordt, waarschuwt Astro-consult op haar website.

Volgens madame Zelda van Astro-consult wachten ons ellenlange files. (Foto: Pixabay)
Volgens madame Zelda van Astro-consult wachten ons ellenlange files. (Foto: Pixabay)

“De planeten zijn formeel”, aldus madame Zelda van Astro-consult. “Alles wijst er op dat we morgen een zware ochtendspits krijgen. Afhankelijk van de stand van Jupiter ten opzichte van de equinox die er zit aan te komen, zal er 200 tot 500 kilometer file staan op de Belgische wegen.”

Als u wilt weten of u morgen tot de getroffenen zal behoren, volstaat het ‘AC + je nummerplaat’ te sms’en naar het nummer 3504 (in Nederland: 4454)*. (JDL)

* Nee, niet echt natuurlijk, kijk daar mee uit.

Laat een reactie achter