Ufo’s hebben steeds minder scrupules

BRUSSEL – In 2010 werd 226 keer melding gemaakt van een ongeïdentificeerd vliegend object in het Belgisch luchtruim. Dat is een sterke stijging ten opzichte van de voorgaande jaren. Wat de doorgaans erg schuwe ufo’s het afgelopen jaar deed besluiten om massaal uit hun schulp te kruipen, blijft voorlopig een raadsel.

Tot nog toe lieten ufo's zich vooral in het meer rurale België zien. (Foto: Pixabay)
Tot nog toe lieten ufo’s zich vooral in het meer rurale België zien. (Foto: Pixabay)

Ook opmerkelijk is dat de aliens zich vaker vertonen in meer verstedelijkte omgevingen. Vroeger beperkten de bezoeken zich tot erg afgelegen gebieden in West-Vlaanderen of Limburg, waar de kans op een zogenaamde ontmoeting ‘van de derde orde’ significant veel groter was dan elders in het land. Mede door het feit dat buitenaardse wezens vooral aan dronkenlappen, sociaal gehandicapten en andere paria’s verschenen, dachten ufologen al langer dat zij zich wat onzeker voelden of angst hadden om opdringerig over te komen bij het superstraat van de bevolking. Het toegenomen aantal meldingen doet nu vermoeden dat zij hun koudwatervrees overwonnen hebben en eindelijk klaar zijn om uit hun isolement te breken. (JDL)

3 reacties op "Ufo’s hebben steeds minder scrupules"

Laat een reactie achter