“Harde Brexit” meest populaire zoekterm op PornHub in VK

De afgelopen 12 maanden was in het Verenigde Koninkrijk “Harde Brexit” de meest populaire zoekterm op Pornhub, zo maakte het Amerikaanse bedrijf eerder vandaag bekend. In dit soort producties wordt een schaars geklede jongedame, vaak roodharig en licht obees, door enkele steenrijke mannen uit haar vertrouwde omgeving weggelokt met beloftes van welvaart en zelfstandigheid. Waarna de heren zichzelf vervolgens gezamenlijk en simultaan in haar verschillende lichaamsopeningen tot bevrediging brengen.

Ook de weinig aan de verbeelding overlatende “Ierse backstop” is erg in trek bij de Britten, net als “Boris’s Johnson”, een toespeling op het pipse lid van de nieuwe Prime Minister. De top vijf van de zoektermen wordt als vanouds vervolledigd door “lesbisch” en “Japans”.

6 reacties op "“Harde Brexit” meest populaire zoekterm op PornHub in VK"

  1. Ik mag het eigenlijk niet verklappen van onze pastoor want het is biechtgeheim, maar toen ik hem tijdens mijn paasbiecht verklapte dat ik onkuise gedachten had, heeft hij me een paar tips gegeven over websites die ik hier niet mag doorvertellen.

    Beantwoorden.
    1. Een wederwoord over mijn Grote Jan moogt ge bij voorbaat laten zitten. Dat betreft namelijk een erfelijke aandoening waarmee mijn stamvaders sinds de oudheid opgescheept zitten en hen tot onderwerp van studie gemaakt heeft. Zelf ben ik er destijds in het leger voor afgekeurd geweest omwille van een napoleontisch artikel in het krijgswetboek: “Zij die door de grootte of afwijkende vormen hunner ledematen ofte andere lichaamsdelen ener hoge kans hebben op verwondingen door vijandelijke bajonetten, hetzij dat zij hierdoor de vrije beweging der eigen troepen zouden kunnen verstoren, zullen eerloos uit het leger ontslagen worden en tentoongesteld worden in de zoölogie van Antwerpen.” Dat laatste hebben ze niet gedaan, maar u kunt zich inbeelden dat de mannelijke leden van onze familie een letterlijke en figuurlijke zware last dragen. Mijn kozijn nog, kon het geestelijk niet meer aan en heeft onlangs gekozen om de transitie te ondergaan. Gewoon om er vanaf te zijn. Verder wil ik er niet over praten. Dank u voor het begrip.

      Beantwoorden.

Laat een reactie achter