Kris Peeters brengt discreet bezoek aan ‘Daddy’s Hobby’

MECHELSESTEENWEG – In alle anonimiteit heeft Kris Peeters afgelopen nacht een bezoek gebracht aan de gezellige bar ‘Daddy’s Hobby’. Daarmee wilde de minister-president naar eigen zeggen in alle discretie ‘de Vlaamse zelfstandige een hart onder de riem te steken in deze crisistijden’. Dat verklaarde hij tegenover de aldaar verzamelde nationale media. “Mijn bezorgdheid gaat uit naar de Vlaamse bevolking”, liet Peeters optekenen. “Het is belangrijk dat zij zich gesteund voelen in deze tijden van besparingen. Maar dat hoeft natuurlijk niet iedereen te weten”. Na een kort bezoek van een viertal uurtjes vertrok Peeters alweer.

Kris Peeters kondigt aan nog tal van discrete bezoekjes te willen brengen

Het zijn drukke dagen en nachten voor minister-president Peeters, aangezien hij volgende week vertrekt op een discrete handelsmissie naar Thailand. Eerder deze week bracht Peeters ook al een discreet bezoek aan de herstellende veldrijder Bart Wellens, aan Frituur Salero in Puurs en aan wasserij Gilberte in Kontich. Bovendien wil Peeters in alle discretie nog tal van Vlaamse ondernemers, arbeiders, sportmensen en huisdieren bezoeken. Dat liet zijn woordvoerder in een persmededeling aan alle nationale en internationale media weten. De bevolking wordt gevraagd ramen en deuren voorlopig gesloten te houden. (EM)

 

Laat een reactie achter