Mazout morgen duurder

Wie vanaf maandag een mazout aan de toog bestelt, zal – behalve het respect van de rest van het café – ook enkele eurocenten meer kwijt zijn. De maximumprijs ligt vanaf morgen op € 1,67. Dat melden AB InBev en Coca-Cola Belgium, samen de grootste mazoutproducenten ter wereld.

De prijsstijging is te wijten aan schommelingen op de internationale markt en aan de zgn. suikertaks, die binnenkort op alle suikerhoudende dranken van toepassing is.

Eind augustus steeg ook al de kivelaprijs naar € 1,65. De prijs van een spavela blijft voorlopig gehandhaafd, net zoals de niet-begrijpende blikken van de andere stamgasten.

9 reacties op "Mazout morgen duurder"

 1. Het grootste probleem is dat niet iedereen de blessings van de Islam begrijpt. Krijgen ze ruzie ondereen. Soennieten zijn voor Sjiieten als een soort van wilde honden . Hun geloof is niet helemaal hetzelfde. Terwijl mensen zich zorgen maken, beginnen ze de frisdrank te taxeren voor 250 miljoen. Dat is gewoon belachelijk. De Duitsers OPNIEUW.

  Wat gaan die mensen aanvangen? Ook hooggeleerden? Hun rijbewijs is bvb NIET geldig. Ze zouden wél slimmer zijn.

  Ja mijn oor. Ze gaan niet eens achter hun eigen IS. DAN MOETEN ZE MIJ OOK NIET KOMEN LASTIG VALLEN! Pak als er straks zo’n aap mijn pint afpakt?

  Van inborst is Maggie niet slecht. DAT MENS WIL ANDEREN TEN ALLEN KOSTEN PROBEREN TE BESPAREN WAT HAAR OVERKOMEN IS.

  Op een nacht heeft dat mens dus gewoon 3 liter Cola achterovergeslagen.

  Beantwoorden.
 2. De Kroaten zetten de vluchtelingen gewoon aan de Hongaarse grens af. De Hongaren zien dat dus totaal niet zitten. LOL. In België krijgt elke volzqssen vluchteling per direct 7,40 e per week,

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter