Didier Reynders zonder eten naar bed gestuurd

Didier Reynders zat de hele avond te mopperen

UKKEL – Het zit er bovenarms op ten huize Reynders. Na een hoog oplopende ruzie gisteravond stuurde mevrouw Reynders haar echtgenoot zonder eten naar bed. Naar verluidt is zij de negatieve houding de laatste dagen van haar man ‘meer dan beu’. “Sinds hij met die Pieter De Crem naar Afghanistan is geweest, heb ik geen goed woord meer van hem gehoord,” getuigt mevrouw Reynders. “Hij zit altijd maar te zeuren! Het is het één na het ander: eerst was het de verkiezingsoverwinning van Hollande waar hij steen en been over heeft geklaagd in de media, tegen Di Rupo, en zeker tegen mij. En toen Verhofstadt Hollande heeft gefeliciteerd, was het nog veel erger! Gezáágd dat hij daarover heeft! Urenlang! En gisteren was het dan heel dat gedoe met Dexia waarover hij malcontent was. ‘Ik had liever dat alle regeringen op één lijn zaten,’ heeft hij hier heel de avond zitten mopperen. Hij was echt niet meer te genieten. Ik heb hem gezegd: ‘Maar enfin Didier, herpak u en wees een man. Het zonnetje van Afghanistan en het soldaatje spelen is voorbij, hier is het terug werken. Je kunt niet altijd je zin hebben'”.

Daarmee had de gezinsvrede hersteld kunnen zijn, maar toen Reynders bij het avondeten opnieuw een zuur gezicht trok, dit keer omdat de aardappelen te zout waren, was voor mevrouw Reynders de maat vol. Zonder verder omhaal nam ze minister Reynders bij het oor en stuurde hem huilend naar bed. Dat de minister daarbij nog een flink pak op de broek kreeg, wordt door diens woordvoerder formeel ontkend. “Als hij toont dat hij terug wat positiever is, mag hij terug naar zijn kabinet,” aldus nog mevrouw Reynders. (EM)

Eén reactie op "Didier Reynders zonder eten naar bed gestuurd"

  1. Laten we er alles aan doen om hem nog meer depressief te krijgen….dan komt hij misschien nooit meer terug naar zijn kabinet.
    Getekend : een anonieme ambtenaar bij Buitenlandse Zaken.

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter