Obama helemaal te vinden voor homohuwelijk

Obama: "Liefde tussen bijvoorbeeld twee vrouwen kan erg mooi zijn."
Obama: “Liefde tussen bijvoorbeeld twee vrouwen kan erg mooi zijn.”

WASHINGTON – De Amerikaanse president Barack Obama heeft afgelopen woensdag, tijdens een interview met de televisiezender ABC, gezegd dat hij het homohuwelijk steunt. Hij is daarmee de eerste Amerikaanse president die dit standpunt openlijk inneemt. In het interview met ABC News zei Obama dat hij bij dit standpunt was gekomen na een ‘evolutie’ in zijn denken nadat vice-president Joe Biden hem een aantal video’s had geleend. “Ik vond het oorspronkelijk ook een vies idee,” gaf de commander-in-chief toe, “maar toen ik die video’s van Joe had bekeken, moest ik toegeven dat de liefde tussen bijvoorbeeld twee vrouwen heel erg mooi kan zijn. Twee rondborstige vrouwen die elkaar graag zien. Een blonde en een rosse, bijvoorbeeld. Twee vrouwen die, bijvoorbeeld onder de douche, eerst teder en zacht elkanders lichaam verkennen. Eerst met een streling over de billen en dan met een kus in de nek. En dan volgt er een volle tongzoen en werken ze, met steeds heviger wordende passie, met vingers en lippen, naar elkaar intiemste plekjes toe. Daar kan ik als president niet tegen zijn en als zulke vrouwen, nadat ze elkaar – manueel, oraal of eventueel met een aantal hulpstukken – zoveel genot bezorgd hebben, willen trouwen, zal ik hen daarin steunen!” (LM)

 

Eén reactie op "Obama helemaal te vinden voor homohuwelijk"

Laat een reactie achter