Stijn Devolder gaat voor geel

Devolder legt de lat steeds hoog
Devolder legt de lat steeds hoog

KORTRIJK – De knappe derde plaatse van Thomas De Gendt in het eindklassement van de Ronde van Italië inspireert jong en oud wielerminnend Vlaanderen. Ook in het peloton zelf, brengt de onverwachte podiumplek van de jonge Oost-Vlaming heel wat enthousiasme teweeg. Niet in het minst bij wielercoryfee Stijn Devolder: “Wat De Gendt doet is prachtig. Maar we moeten eerlijk zijn, die jongen heeft nog niets bewezen. Als De Gendt vanuit het niets op het podium kan belanden in Milaan, kan ik als tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen zonder schroom het hoogste schavotje nastreven in Parijs. Ik ga mijn trainingsschema dus omgooien en me alsnog inschrijven voor de Tour de France. Tenzij ik pech heb, win ik met de vingers in de neus. Let op mijn woorden!” (LvS)

Laat een reactie achter