Vier Nieuwe Namen voor Pukkelpop Bekend Gemaakt

De dagtickets voor donderdag en zaterdag zijn alvast uitverkocht (Foto: Priscilla Jordão - CC BY 2.0)
De dagtickets voor donderdag en zaterdag zijn alvast uitverkocht (Foto: Priscilla Jordão – CC BY 2.0)

KIEWIT – Met Zwantibolt, Birüdorr, Fillon Darçis en Lobotom Asylum zijn er vier nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van Pukkelpop.  De Canadese singer-songwriter Zwantibolt zal op donderdag 16 augustus het publiek in vervoering brengen met een eigenzinnige mix van tripfop, dunk, hydraulico en postreggae. Op vrijdag komt de snoeiharde Zweedse sludgemetalsensatie Birüdorr de festivalweide inpalmen.  Op zaterdag dan weer zal  de Parijse top-DJ Fillon Darçis in de Boiler Room een gevarieerde set spelen vol fibertrance, greenhouse en smooth technocratic. Diezelfde avond ten slotte zal Lobotom Asylum, bekend van hun hit When trousers no longer fit, de liefhebbers van sproutrock en urban deepstyle zeker weten te bekoren.  Wie er nog bij wil zijn zal zich moeten haasten: de dagtickets voor donderdag en zaterdag zijn alvast uitverkocht.

Laat een reactie achter