Dewinter vindt zwarte kunstpenis in kamer An-Sofie

Filip Dewinter heeft gisterenavond in een toestand van algehele radeloosheid de hulp opgezocht van zijn Vlaams Belangconfraters Gerolf Annemans en Anke Van dermeersch. Het partijkopstuk had in de kamer van zijn dochter An-Sofie een “gigantische zwarte kunstpenis” gevonden. Zo berichtten anonieme bronnen uit de partijtop.

Filip Dewinter (VB) vond een zwarte kunstpenis in de kamer van zijn dochter, An-Sofie.
Filip Dewinter (VB) vond een zwarte kunstpenis in de kamer van zijn dochter, An-Sofie.

An-Sofie bereidt voor een anti-islamcampagne een fotoshoot voor waarin ze een gele boerka met Vlaamse-Leeuwenmotief draagt, boven het opschrift “Integratie? Nee bedankt!” Toen Dewinter de details daarvan met zijn dochter wou bespreken, bleek ze niet in haar kamer aanwezig. Dewinter zou van de gelegenheid gebruik hebben willen maken om even stil te staan bij de vele fijne herinneringen uit zijn dochters kindertijd, toen hem onder een stapel oude exemplaren van ‘t Pallieterke een vreemdsoortig object opviel. Nadere inspectie wees uit dat het ging om “een reusachtige simulatiepenis uit donker kunststof, die in grootte en geaderdheid, alsook de diep paarse kleur van de eikel, het geslachtsdeel van een gezonde, zij het wat uit de kluiten gewassen jongeman van Afrikaanse origine geleek.” Zo althans zou Gerolf Annemans, wiens bijstand Filip Dewinter ter stond zou hebben gezocht, het voorwerp aan een medewerker omschreven hebben.

“Het had veel erger kunnen zijn.”

Volgens getuigen heeft Annemans zijn partijgenoot een stevige whisky aangeboden om te kalmeren, en hem proberen troosten met de gedachte dat het “tenslotte maar om een onderdeel en bovendien een namaakneger [gaat]; het had veel erger kunnen zijn.” Anke Van dermeersch vond het naar verluidt beter “als jullie dit even onder mannen bespreken” en beloofde het voorwerp ter discussie in bewaring te nemen “zodat jij dit nooit meer hoeft te zien, Filip. Maak je maar geen zorgen.” (LM)

Eén reactie op "Dewinter vindt zwarte kunstpenis in kamer An-Sofie"

Laat een reactie achter