Innovatieve drugsdealer levert glutenvrije heroïne aan verslaafden met chronische darmaandoening

Gebruiker David S. is enthousiast over de nieuwe glutenvrije drug.
Gebruiker David S. is enthousiast over de nieuwe glutenvrije drug.

Coeliakiepatiënten met een heroïneverslaving kunnen sinds kort terecht bij de Antwerpse drugsdealer en amateur-nutritionist Malik G. Deze innovatieve ondernemer biedt zijn klanten naast gewone heroïne nu ook, tegen een kleine meerprijs, een glutenvrije variant aan.
Druggebruiker David S. heeft een glutenintolerantie. Hij is alvast enthousiast: “Normaal sorteert heroïne een eerder constiperend effect, maar ik kreeg bij elk shot ongelofelijke diarree. Genieten was er voor mij bijna niet meer bij. Maar dankzij Malik G. hoef ik niet meer tijdens elke comedown mijn onderbroek te gaan wassen, en kan ik mij zoals elke normale heroïneverslaafde volledig focussen op het verwerken van de depressie, dysforie, intense honger, slapeloosheid en extreme paranoia die er nu eenmaal bijhoren. Maar misschien dat ze daar ook nog wel iets voor vinden. (lacht)” (LM)

 

Heeft u vragen over coeliakie of andere chronische darmziektes? Neem dan contact op met de vzw Vlaamse Coeliakie Vereniging: www.coeliakie.be

 

Laat een reactie achter