Maxi-Cosi ontwerpt veilige cocon voor kinderen

Maxi-Cosi breidt zijn productgamma uit met de ‘Bubblesafe’, een ultraveilige cocon die garandeert dat uw kind voor zijn achttiende verjaardag aan geen enkele kwalijke invloed van de buitenwereld wordt blootgesteld. Het bedrijf mikt met de ‘Bubblesafe’ op nóg meer veiligheid, maar vooral ook op een ouder publiek. Met de grootste modellen moet het immers mogelijk zijn om ook jongeren tot 18 jaar te beschermen tegen de gevaren en risico’s van de moderne samenleving die ons allen teisteren.

(Beeld: YouTube)
(Beeld: YouTube)

Al van bij hun geboorte worden kinderen geconfronteerd met een overvloed aan ongewenste situaties die een optimale geestelijke en lichamelijke ontwikkeling in de weg staan. Met de ‘Bubblesafe’ wil Maxi-Cosi dat kwaad bij de wortel aanpakken, en kinderen optimaal beschermen tot ze volwassen zijn en de harde buitenwereld kordaat het hoofd kunnen bieden. “Geen halve maatregelen voor ons”, stelt een gedreven Martijn Pebbels, salesmanager bij Maxi-Cosi-Benelux. “We kunnen wel alle verwijzingen naar roken of alcohol vermijden in het bijzijn van kinderen, of gewijzigde sociale relaties in kinderliedjes vervangen door hedendaagse eufemismen, maar dat is niet voldoende. Bij ons stopt u uw kind in een veilige cocon van gewapend beton, waar uw hummeltje optimaal beschermd is tegen slechte vriendjes, tegen het overdadig spelen van computerspelletjes, tegen muziekclips die niet door de beugel kunnen, tegen vuile woorden, ja zelfs tegen de zwaartekracht zelf. Na achttien jaar ‘Bubblesafe’ plukt u dan de vruchten van een volkomen fout- en risicoloos opgevoed kind, dat in perfect gecontroleerde omstandigheden aan een perfect leven kan beginnen. Welke ouder wenst dat nu niet?”

Neger

Monique Brestfet van Kind & Gezin is dolenthousiast over  het product, en raadt alle jonge ouders een ‘Bubblesafe’ aan. “Je kan tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn. Voor je het weet ontdekken je kinderen je oude stripcollectie, en lezen ze daarbij bijvoorbeeld ergens per ongeluk het woord ‘neger’”, verwoordt ze huiverend haar ergste nachtmerrie.  “Zoiets laat een onuitwisbare indruk na op een broos kinderbreintje.  In sommige gevallen worden kleintjes zelfs geconfronteerd met een afbeelding waarop duidelijk te zien is hoe iemand –hou je vast- rookt. Het is daarom duidelijk dat het veel beter is om kinderen op te sluiten in een omgeving waar ze enkel klassieke muziek te horen krijgen, veganistisch en vetarm voedsel krijgen, en in de fysieke onmogelijkheid verkeren om zich ooit per ongeluk pijn te doen of te zondigen tegen een strakke set van vooropgestelde regels. Nu we de kans hebben om perfecte kinderen te creëren, zijn we het aan onze maatschappij verplicht om dat ook te doen!”

Slechts 19.995 €

De ‘Bubblesafe’ ligt vanaf begin volgende maand in de winkelrekken voor slechts een democratische 19.995 €. Snelle beslissers kunnen een voorbestelling plaatsen en krijgen er dan gratis de dvd ‘Optitrain’ bij, waarmee uw kind gegarandeerd een expert is in wiskunde, talen, tekenen en sport wanneer u het na 18 jaar uit de ‘Bubblesafe’ haalt.

Laat een reactie achter