Man (54) Kiest Foute Lotto-Cijfers; Wint Niks

LEUVEN – De Lotto-trekking van afgelopen zaterdag heeft een domper gezet op het weekend van de 54-jarige Lodewijk Browaeys uit Leuven.  De man won niks, en zag zijn inzetsom onherroepelijk verloren gaan.  “Achteraf bekeken bleek mijn getalkeuze niet de juiste”.

Loterijballetjes (Beeld YouTube)
Loterijballetjes (Beeld YouTube)

“Al tollende bruisten de ballen doorheen de Lotto-trommel”, herbeleeft een teleurgestelde Browaeys de trekking.  “Nog niet was het ene cijfer of getal gepasseerd, of daar kwam het andere cijfer of getal reeds uit de winnende koker gerold.  In close-up kwamen zij een na een in beeld.  Met de minuut werd echter duidelijker dat de resultaten op televisie afweken van die op mijn Lotto-formulier.  Stilaan daagde: ik heb hier weer geen kloten chance gehad.”

Rang 1

In het verloop van de daaropvolgende momenten werd duidelijk dat Browaeys inderdaad niks had gewonnen met de Lotto- en Jokertrekking.  Andere cijfers en getallen dan de door hem ingevulde wonnen.  Eén man in rang 1 werd daarbij erg rijk, tot bijzondere vreugde van zichzelf en zijn dichtbije naasten.  “Hoera, hoera!”, zou de winnaar  volgens bronnen hebben geroepen.

Lodewijk Browaeys (54) blijft nuchter bij de gebeurtenissen.  “Mijn getalkeuze was dit keer niet de juiste”, erkent hij.  “Hopelijk misschien volgende week meer geluk”.

 

 

 

 

 

De cijfers en getallen op mijn formulier vergelijkende met die van op tv, groeide de teleurtselling gestaag

3 reacties op "Man (54) Kiest Foute Lotto-Cijfers; Wint Niks"

 1. Dit is helemaal geen nieuws! Ik lees nergens dat er iemand gedood, gewond, neergestoken, veroordeeld, gruwelijk mishandeld of dergelijke wordt. Het wordt tijd dat de redactie van de Raaskalderij uit hun intellectuele toren kruipen en eens ECHT negatief nieuws gaan produceren! Geef ons heden onze dagelijkse portie sadistische nieuwsberichten!

  Beantwoorden.
  1. Sadi toch…
   Het gaat hier wel over ‘Lodewijk Browaeys uit Leuven’, dezelfde man die niet in de Dijle gevallen is. Hij is ook niet aangereden op de E40 ter hoogte van kilometerpaal 48.6.
   Hij werd ook nog nooit beboet voor zwartrijden op de bus.
   Zijn vrouw gaat nooit vreemd (behalve die ene keer op het huwelijk van Patrick en Sabine in 1985 waar ze door de goedkope schuimwijn zodanig tipsy was dat ze stond te muilen met Luc van tante Jenny’s).
   Die mens heeft het zo al lastig genoeg dat hij niet gedood, gewond, neergestoken, veroordeeld, gruwelijk mishandeld of dergelijke hoeft te worden.

   Beantwoorden.
 2. Ik begrijp dat de cumul van normaliteit zeer belastend kan zijn voor Lodewijk, maar zolang hij niet ergens in Afrika wordt verkracht door een bende oversekte bavianen nadat hij vernomen heeft dat zijn 7-jarige dochter op gruwelijke wijze is aangereden OF stereotiep bevestigende praat verkoopt zul je mij hier niet meer zien!!

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter