Dreigingsniveau België bijgesteld naar :-(

BRUSSEL – Het ministerie voor Binnenlandse Zaken heeft de terreurdreiging aangepast naar niveau :-(. Dat maakt het mogelijk om het leger in te zetten voor bepaalde bewakingsopdrachten. Burgers wordt aangeraden binnen te blijven, buren te wantrouwen en eventuele eigendommen af te sluiten met prikkeldraad en zandzakjes. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) zal de situatie permanent evalueren; op termijn schakelen we mogelijk opnieuw over op dreigingsniveau :-|.

De verschillende dreigingsniveaus die Binnenlandse Zaken hanteert zijn:
  • :-)   Een veilige, homogene samenleving van relatief gelukkige VTM-kijkers
  • :-|   Toch wel wat donkere mannen in jurken op straat.
  • :-(   SHIIIIIT! ZE ZIJN HIER!!!
  • 8-O  Alles is verloren. Tijd om een gebedsmatje te kopen.

Eén reactie op "Dreigingsniveau België bijgesteld naar :-("

  1. De PVB (Poolse Vereniging van Bouwvakkers) laat weten een probleem te hebben (om vanzelfsprekende redenen) met de instructie ‘Blijf Binnen’. Hun waakzaamheid daarentegen (voor geile bilspleetglurende wijven) wordt verhoogd tot niveau d;^i

    Beantwoorden.

Laat een reactie achter