Geen straathoekwerkers meer in Antwerpen

Hier en daar ligt nog een klinker los, maar de meeste straathoeken zijn af, bevestigt Van Campenhout.
Hier en daar ligt nog een klinker los, maar de meeste straathoeken zijn af, bevestigt Van Campenhout.

ANTWERPEN – Het Antwerps stadsbestuur laat weten dat de straathoeken in de koekenstad zo goed als allemaal af zijn. Er is dus geen reden meer om de achttien straathoekwerkers van de stad in dienst te houden.

“Zowel in de binnenstad als in de buitenwijken liggen de straathoeken er netjes en verzorgd bij”, aldus schepen van Openbare Werken Ludo Van Campenhout (N-VA). “Ik bedoel, hier en daar ligt wel nog een tegel of een klinker los, maar het grootste werk is gedaan. Ik wil de straathoekwerkers dan ook bedanken voor hun inzet de voorbije jaren, maar op dit moment hebben we hen niet meer nodig.”

6 reacties op "Geen straathoekwerkers meer in Antwerpen"

 1. Gelukkig hebben we nog onze straathoekwerkSTers. Ook al liggen zij er niet netjes en verzorgd bij, hun publiek dienstbetoon is van onschatbare waarde voor een maatschappij onder hoge spanning.

  Beantwoorden.
 2. Abu Hamza is ook op een straathoek opgegroeid. Ik weet het nog goed. Alleen ontplofte de bom te vroeg. Daardoor kan hij niet eens meer een fatsoenlijke Hitlergroet meer brengen.

  HAMZA is een strijder, das seht man gleich daraus. Ga daar maar eens een cartoon van maken. DIE kerel maakt meer impressie dan anderen.

  Als Mohammed ook zo zou rondgelopen hebben ist geen wonder dat ze hem niet op film willen hebben.

  Beantwoorden.
 3. Volgens mijn onderzoek aan de universiteiten van Brouwerij Moortgat en InbeV, én een recente bijna-dood-ervaring door te veel onderzoek, was Mohammed een straathoekwerkster. Ene met dikke tieten en lang blond haar. Maar… Omdat de meeste geloofsgenoten van Mohammed niet wilden dat dit geweten was, hebben ze een afbeeldingsverbod uitgevaardigd.
  Bij de christenen wordt god trouwens altijd afgebeeld als een oude man met een lange grijze baard terwijl ze er eigenlijk uitziet als Serena Williams, maar dan wat ouder.
  Enkel de afbeeldingen van de Maagd Maria zijn redelijk realistisch. Ze keek inderdaad altijd een beetje dom schijn naar boven.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter