Wat Pieter De Crem een hele dag uitspookt

Antwerps burgemeester Bart De Wever vroeg zich tijdens een bezoek aan de VS luidop af waarmee de staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) ‘zijn dagen vult’. Wel, heel wat, zo stelde onze redactie vast:

pieter-de-crem-factsheet

 

3 reacties op "Wat Pieter De Crem een hele dag uitspookt"

 1. En vlooien vangen. Over een DELA uitvaartverzekering heb ‘m blijkbaar nog niet goed nagedacht. Ikke wel. Ik denk dat ik voorlopig mijn broek ga scheuren aan zo n verzekering. Mijn vriendin wil er ook niet van weten.

  Maar dat is dan ook een negerin. Ik denk dat NIEMAND in Afrika DAAR NOU NET mee bezig zou zijn. Mijn gedachten zitten meestal ook elders. Hopelijk beginnen ze er niet mee te leuren gelijk met internet en elektriciteit.

  Van de week had ik er ene van Mobistar aan de hand. Ja zegt die, u belt x minuten per dag en dat kost XXX, u bent goedkoper af met het kangoeroe tarief. Ik zeg dus tegen die gast dat ik volgende week 50 word. Hij wou absoluut mijn adres weten.

  Dat wou ik niet geven. Jamaar dan kan ik U de 5€ bonus niet geven! Et alors quoi? (Het is niet omdat je bijna 50 bent dat je zomaar je adresgegevens gaat vertellen aan eender wie.)

  Lui die je niet kent en je een bonus beloven? Van 5€ dan nog? Eigenlijk zou dat strafbaar moeten zijn.

  Ik ga daar ook werken. Als ik hoor dat het een oud mens of een serieuze vent is zeg ik dat ze het kangoeru tarief vanzelf al beet hebben. En anders vraag ik hun adres. Allez ik loop nu met het kanguroe tarief rond.

  Vroeger had ik eens dikke last met Nuon. Dat mens zei gewoon : ben je niet blij dat je nu de goedkoopste elektriciteit kunt uitkiezen? Enfin die is vanzelf verwisseld door Eni, de hond met zes poten.

  De Staat zou dat moeten doen. De waterprijs gaat spectaculair stijgen. Mensen gaan zich gewoon minder vaak wassen.

  Vooral sommige allochtonen gaan daar moeilijk over doen. Die gaan dat niet snappen. Mijn vriendin heeft nog nooit met een emmer water op haar kop rondgelopen. Het water kwam uit de kraan. In 1952 al.

  Beantwoorden.

Laat een reactie achter